Kampanja za leto u Srbiji! Vidi Niš – koje momente ćeš pamtiti ovog leta

Trg kralja Milana u Nišu; Foto: Vlada Rajski
Trg kralja Milana u Nišu; Foto: Vlada Rajski

Turistička organizacija Srbije pod sloganom „Vidi Srbiju – koje momente ćeš pamtiti ovog leta“, u okviru letnje kampanje, kod Avalskog tornja, organizovala je promotivni događaj kojim poziva domaće goste da svoj letnji odmor ili njegov deo provedu na destinacijama širom Srbije.

TON i Niška Banja u Beogradu

Kulturno-istorijsko nasleđe Niša predstavila je Turistička organizacija Niša, u okviru koje se predstavila i Gradska opština Niška Banja kao centar zdravstvenog, avanturističkog i seoskog turizma.

Štand TON-a je posetio ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Rasim Ljajić.

Foto: TON
Ministar turizma na štandu TON-a: Foto: GO Niška Banja

Niš je na sajtu Turističke organizacije Srbije predstavljen kao jedan od najstarijih gradova na Balkanu i poziva turiste da posete kulturno-istorijske spomenike: Medianu, Tvrđavu, Ćele – kulu, Spomenik oslobodiocima Niša, Logor Crveni krst, Spomen park Bubanj, kao i izletišta u Sićevačkoj i Jelašničkoj klisuri, zatim Bojanine vode, Kamenički vis i Cerjansku pećinu.

Pročitajte i: Zbog nje svi poželeli da posete Niš: Beograđanka napisala najbolji “Vodič kroz Niš(išlije)”

Podsetimo, ove godine se prvi put mogu koristiti vaučeri za subvencionisano korišćenje usluga i na teritoriji Gradske opštine Niška Banja.

Grad Niš i Niška Banja na promociji u okviru kampanje "Vidi Srbiju - koje žes momente pamtiti"; Foto: GO Niška Banja
Grad Niš i Niška Banja na promociji u okviru kampanje „Vidi Srbiju – koje žes momente pamtiti“; Foto: GO Niška Banja

U Niškoj Banji šest ugostiteljskih objekata se prijavilo i kategorisalo svoje smeštaje za turiste sa vaučerima za odmor. To su: Prenoćište Zone, Smeštaj „Bojić“, Vila Olivera, Sobe Bojić Ljiljane, Smeštaj Tasković i Apartmani Urošević.

O uslovima korišćenja vaučera možete videti OVDE.