Kako se zapravo osećaju milioneri?

Foto: Bojan Stevanovic

Zamisli situaciju…

Dan kao i svaki drugi: buđenje, spremanje, saobraćaj, posao. Praviš mali predah od užurbanog dana u Balkan Bet lokalu u komšiluku.

Dok piješ kafu, igraš slot bez nekih očekivanja. Vrti se Asian Fortunes, a zatim se prelaziš na Wild. Menjaš betove i podižeš bet na 50 dinara… A onda se sreća preokreće! Pada Balkan Millions džekpot!

Iako ova situacija deluje teško ostvarivo, zapravo je nečija realnost! Dejan, igrač iz Novog Sada postao je ponosni vlasnik Balkan Bet džekpota u iznosu od 12.463.494 dinara. Kako Dejan nije bio svestan tačne vrednosti džekpota, u pomoć su priskočile Balkan devojke sa čekom na pun iznos.

Složićemo se da je iznos od više od 100.000€, nešto sa čime se brojni planovi i ideje mogu ostvariti. Nakon što su se utisci slegli i andrenalin smirio, porazgovarali smo sa Dejanom.

„Osećaj je sjajan. Ne mogu da dođem sebi! Ja sam običan, skroman čovek kome je ovo prosto neverovatno. Ali eto, Balkan tim je zaista čudo!“, rekao nam je Dejan kada smo ga pitali kako se oseća.

Da li je tajna u srećnom aparatu? Aparat broj 11 već ga je nekoliko puta do sada usrećio, ali sa ovom džekpotom možemo reći da je prešao igricu.

Kao što vidiš, Balkan Bet fabrika milionera radi punom parom! Zato ne čekaj, već poseti jedan od Balkan Bet lokala u Nišu jer sledeći džekpot može pasti baš tebi!