Kako da zasijate u kupaćem kostimu

Kupaći kostimi

Kupaći kostimi su nezgodna stvar. Želite da se osećate moćno, ali se plašite svake nesigurnosti koju imate na telu. Možda baš iz tog razloga izbegavate aktivnosti koje podrazumevaju vodu. Vreme je da preokrenete stvari . Naučite kako da odabere pravi kupaći kostima i koji su trendovi u modi.

Kada nas je zadesila pandemija niko nije razmišljao o moru. Čak i kada se govorilo o odmoru, bilo je kroz sećanje na lepa vremena. Sveprisutna žal za morem dovela nas je u novu situaciju. Svi su pohitali na more! Razumljivo je da, posle toliko vremena, želite da odete do vode. Ako vam kupovina kupaćeg kostima predstavlja košmar, budite bez brige. Prenosimo vam šta je u modi ovog leta, a šta uvek. Tako možete da već sada kupite kupaći kostim i spremite se za naredno leto.

Neonske boje

Jarke, drečave, neonske boje popularne su svakog leta. Verovatno će i svakog narednog da budu. Zašto da ne obučete jake boje i zasenite sve oko sebe? Privucite pažnju svih na bazenu ili plaži. Pink, ljubičasta, neon žuta i narandžasta… Izbor je ogroman! Odaberite neon boju po svom izboru i verujte da ćete biti senzacija svakog leta.

Okeanske boje

Možda nežne boje kao okean predstavljaju bolji izbor za vas? Nema ničeg boljeg od bele boje ili nežno plave. Sve ono što podseća na vodu ili plažu može da vam se dopadne. Kupaći kostmi inspirisani morem sigurno su novi izgled koji morate da probate.

Geometrija

Geometrija nije samo grana nauke. Izuzetno je popularna i među onima koji se naukom ne bave. Ovaj izgled je potpuno nov i osvežavajuć. Privucite pažnju talasastim linijama, putanjama i geometrijskim oblicima. Još bolje ćete izgledati ako se nađete u kupaćem kostimu koji kombinuje boje. To je odlična kombinacija da ostavite najbolji utisak!

Boho – stara škola

Otkako je stekao popularnost, boho stil nije prestao da očarava. Detalji su ono što nas oduševljava. Kroz njih možete da se izrazite i da pokažete svoju retro stranu. Zašto da budete u običnom kupačem kostimu kada imate priliku da na sebi nosite nešto drugačije?

Plaža

Inspirisani kupaćim kostimima sedamdesetih godina, ovo su kupaći kostimi koji definitivno privlače pažnju. Školjke, morske zvezde, pesak – sve su to elementi u kojima možete da uživate na potpuno novi način. Noseći ih na sebi!

Pastelni cvetovi

Ovo je pravi izbor za sve koji žele da spoje klasično i smelo. Nežni cvetovi koji se kombinuju sa smelim oblicima i materijalom. Definitnivno kombinacija koja će vam omogućiti da zasenite svakog pored sebe. Pastelne boje su sada sve popularnije, jer vam omogućavaju da prikažete svoju nežnu stranu.

Karneri

Mnogima su baš karneri omiljeni trend kada kupuju kupaći kostimi. Sasvim logičan izbor kada znamo da su karneri uvek aktuelni. Mogu da se nađu i na gornjem i na donjem delu kupaćeg kostima. Redovno ih viđamo i na jednodelnim modelima. Najbolje od svega je što savršeno izgledaju uz bilo koju kombinaciju boja.

Karirano

Mnogi su imali predrasude prema ovakvim modelima. Posebno kad se zna da su nekada karirane stvari bile određene samo kafanama. Međutim, sve se promenilo. Modna industrija podigla je karirano na potpuno novi nivo. Interesantne kockice svih veličina dominiraju odećom. Primenjeni su i na kupaće kostime. Nema razloga da ne probate kupaći kostim u ovom stilu. Oduševiće vas koliko dobro izgleda!

Jednostavni dvodelni kostim

Nije tajna da su najjednostavniji, jednobojni kupaći kostimi uvek u modi. To se neće promeniti skoro. Ako je ovo vaš izbor, potražite boju koja će najviše istaći vaš ten. Ukoliko želite nešto jednostavno, ali malo drugačije, imamo rešenje. Probajte kupaći kostim sa jednostavnim detaljima – bretelama koje se drugačije vezuju. Sigurno će vam se dopasti.

Životinjski dezen

Životinjski dezen ušao je u modu davno, ali nema nameru da iz nje izađe. Ovo je idealna prilika da pokažete svoju smelu stranu. Uvek možete da pronađete kupaći kostim koji ima samo detalje ovog dezena ili pak da uklopite jedan deo kupaćeg sa dezenom, a drugi jedne boje. Kako god da odlučite da se obučete, verujemo da ćete ostaviti sve bez daha.

Metalik

Ako želite da u trenutku promenite svoj izgled i da ostavite dobar utisak, ovo je rešenje za vas. Svetlucav materijal odmah će promeniti va š izgled. Učiniće da izgledate kao da ste sišli sa modne piste. Čak i da ne želite potpuni metalik izgled, svejedno možete da izgledate dobro. Nađite kupaći kostim sa šljokicama. Tako ćete svejedno sijati, ali manje upadljivo. Za one smele, preporučujemo potpuni metalik izgled. Ništa mu nije ravno!

Visokoko sečeni kupaći

Jedan od najpopularnijih trendova ove godine je visoko sečen kupaći kostim. U ovom slučaju, donji deo kupaćeg kostima idu visoko iznad kukova. Izgleda da nema granice koliko visoko mogu da budu sečeni. Što je idealno za svakog da izabere sam.

Boje sunca

Ko ne bi voleo da na sebi nosi zalaske i izlaske sunca? Jedan od najlepših pejzaža i potpuni raj za oči. Različite su mešavine boja, koje variraju od sunčanih do onih voćnih mešavina. Ogroman je izbor onoga što možete da obučete. A mi smo sigurni da ćete podsećati upravo na sunce.

Još saveta za kupaći kostim

Materijal koji se razvlači ili neutralni, minimalistički tonovi, još nešto su što možemo da vam preporučimo. Ko ne bi voleo da izgleda lepo i udobno u isto vreme? Prijatni materijal upravo to će vam omogućiti. Sa druge strane su neutralni tonovi, koji nikada ne izlaze iz mode.

Koji god kupaći kostim da odlučite da kupite, sigurni smo da ćete naći pravi izbor za sebe uz naše modne savete. Uvek je dobro kupiti kupaći kostim na sniženju, što se dešava krajem leta. Ukoliko odlučite da kupite kupaći kostim i da ga ne pokazujete javnosti ove godine, uvek možete da se osunčate u svojoj bašti. Kako biste se rashladili na suncu, predlažemo vam da obavezno iskoriste leto i pojedete sladoled. Ako ste ljubitelj voća, predlažemo vam lubenicu kao odličan izbor.