JKP “Naissus”: Kvarovi na vodovodnoj mreži i prekidi u vodosnabdevanju

Radnici vodovoda

Nastavak radova na vodovodnoj mreži na Mramorskom brdu

Nastavak radova zbog havarije ispred pumpne stanice Mramor 1, na Mramorskom brdu. Zbog popravke vodovodne mreže i oštećenja u pumpnoj stanici, u prekidu je vodosnabdevanje na prostoru Mramorskog brda, Mramorskog potoka i sela Aleksandrovo. Auto cisterna za snabdevanje žitelja pijaćom vodom kružiće i danas na pomenutoj lokaciji. Završetak radova i normalizacija vodosnabdvanja se predviđa do 15 sati.

Kvar na vodovodnoj mreži u Ljuberađi 

Ekipe JKP „Naissus“ Niš će danas izvoditi radove na popravci vodovodne mreže na više lokacija u selu Ljuberađa. Zbog radova na popravci vodovodne mreže doći će do prekida vodosnabdevanja u ovom selu do 15 sati.

Kvar na priključnoj vezi u Durmitorskoj ulici 

Kvar na priključnoj vezi, nužan iskop u Durmitorskoj ulici kod broja 2. Zbog radova na popravci priključne veze doći će do prekida vodosnabdevanja do 15 sati u ovoj ulici sa prilazima, i moguć prekid u nekim okolnim.

Radovi na mreži u Borskoj ulici

Radovi na povezivanju vodovodne mreže obavljaju se u naselju Pantelej, u Borskoj ulici. Zbog intervencije moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u Borskoj ulici,ali je moguć prekid i u okolnim ulicama.

Radovi na mreži u ulici Svetislava Trgojevića 

Radovi na povezivanju vodovodne mreže obavljaju se u ulici Svetislava Trgojevića. Zbog intervencije moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u ulici Svetislava Trgojevića.

Popravke kvarova na prvim ventilima

Tokom dana obavljaće se radovi na popravci prvih ventila u selu Lalinac- Novoselska 14, Mezgraja- Koče Popovića 18, Trupale na više lokacija, Vrtište- Beogradska bb, na više lokacija u naselju Deveti Maj, Mokranjčeva 59/2, Leskovačka 1, Krste Srefanovića 15, Stevana Kaćanskog 5. Zbog intervencija moguć je prekid vodosnabdevanja na pomenutim lokacijama do 15 sati.