JEZIVO VRŠNJAČKO NASILJE U NIŠU: Devojčicu (17) pretuklo 6 maloletnika

Foto: Ilustracija
Foto: Ilustracija

Nišlijka E.K. (17) brutalno je pretučena sinoć u parku Čair kada je na nju i njenog vršnjaka nasrnulo šestoro maloletnika- kako navodi Kurir

Motiv napada bila je ljubomora jer se tinejdžeru K.U. koji je predvodio napad, nije svidelo što devojka, u koju je zaljubljen, šeta sa drugim dečakom.

Kako se saznaje, žrtve i njihovi napadači, među kojima su bile četiri devojke, sreli su se oko 22.35 sati.

– K.U. se zaleteo na mladi par i počeo da ih udara, a u premlaćivanju su mu se pridružilo i njegovo društvo. Šestoro razjarenih tinejdžera tuklo je bespomoćnu devojku i mladića nogama i rukama. Besomučno prebijanje prekinuli su prolaznici koji su pozvali Hitnu pomoć, pa su tinejdžeri odvezeni u Klinički centar. Mladiću su konstatovane lakše povrede i on je otpušten na kućno lečenje dok je devojka zadržana na Dečjoj hirurškoj klinici – navode naši sagovornici upoznati sa ovim slučajem.

Stepen povreda E.K. se još utvrđuje jer je naložena dodatna dijagnostika.

– Pacijentkinja je u dobrom opštem stanju, ali ćemo obaviti njen pregled i ultrazvukom kako bismo ustanovili da nema unutrašnje povrede – rečeno je na Dečjoj hirurškoj klinici.

Policija je o ovom događaju obavestila Više javno tužilaštvo koje ga je okvalifikovalo kao nasilničko ponašanje. Maloletnici su identifikovani i danas će biti saslušani pred organima gonjenja.

(Kurir.rs/Telegraf, D.K.)