I do Dortmunda naredne zimske sezone iz Niša

I do Dortmunda naredne zimske sezone iz Niša
I do Dortmunda naredne zimske sezone iz Niša; Foto: Wizz air

Mađarski niskotarifni avio-prevoznik Wizz Air uvrstio je i Dortmund u svoj zimski red letenja i tako potvrdio da će leteti ka svim destinacijama iz Niša ka kojim leti tokom letnje sezone, uključujući i Beč od 15. novembra. 

Wizz Air će tako nastaviti svakog ponedeljka i petka da leti ka ovoj destinaciji u Nemačkoj i to od 29. oktobra do 29. marta 2019. godine. Cena karte na njihovom sajtu se kreće već od 2.449 dinara.

Podsećamo da sa niškog aerodroma do kraja letnje sezone možete letite ka 10 destinacija širom Evrope sa jednom od tri avio-kompanije (Wizz Air, Ryanair, SWISS).

SWISS u specijalnoj šemi na Aerodromu Niš

Švajcarski nacionalni avio-prevoznik SWISS iako je prvi put koristio avion tipa CS300 koristio još početkom decembra 2017.godine, u petak 20. aprila je putnike prevozio svojim prvim avionom ovog tipa i to u specijalnoj kolor šemi.

Šema aviona registracione oznake HB-JCA prvi put prezentovana je javnosti na dočeku ovog aviona u flotu gde je bio baziran na aerodromu Ženeva, a zapravo predstavlja ilustraciju motiva regiona Ženeve. 

Global Digital Clinik