Humanitarno izvođenje predstave „Mamin dašak u svemiru“

Mamin dašak u svemiru

Povodom Međunarodnog dana osoba sa invaliditetom, Akademsko pozorište Studentskog kulturnog centra Niš odigraće predstavu “Mamin dašak u svemiru” u ponedeljak, 3. decembra, u Pozorištu lutaka.

Sav prihod od prodaje ulaznica otići će udruženju “Iz kruga”.

Početak predstave zakazan je za 19 časova. Karte se mogu nabaviti u agenciji “Travego” po ceni od 200 dinara. Mogu se kupiti i na blagajni Pozorišta lutaka, na dan igranja predstave, od 17 časova. Na samom ulazu biće postavljena i donatorska kutija za sve one koji budu želeli da daju i dobrovoljni prilog.

Inače, cilj udruženja „Iz kruga“ je da kroz psihološku i besplatnu advokatsku pomoć pomogne osobama sa invaliditetom, a pre svega ženama, koje trpe neki od oblika nasilja i diskriminacije.

Podsetimo, predstava “Mamin dašak u svemiru“ svoju premijeru imala je oktobra. Na nedavno održanom festivalu u Novom Sadu osvojila je sedam nagrada, od čega i priznanje za najbolju predstavu u celini. Pozivamo sve ljubitelje pozorišta da dođu i pogledaju predstavu za čija se izvođenja do sada uvek tražila karta više, a samim tim i budu humani i pomognu rad udruženja „Iz kruga“.

Global Digital Clinik