Horoskop otkriva najgore vozače među znakovima

Horoskop otkriva najgore vozače među znakovima

U jednom istraživanju u kojem je učestvovalo preko 100.000 učesnika je pokazalo da najviše kazni dobijaju vozači koji su rođeni pod znakom – Ribe, dok za njima idu Vodolije, Jarčevi, Vage i Ovnovi.

Za razliku od ovih „loših“ vozača, titulu za najbolje su dobile Device, Blizanci i Strelčevi.

Pogledajte šta kaže horoskop i za ostale znakove:

Ovan

Kako su Ovnovi najborbeniji i vrlo dominantan znak, uglavnom ne razmišlja o ostalim vozačima oko sebe i voli da pretiče, bez obzira na situaciju. “Bes na putu” je njihovo ime u saobraćaju. Planeta koja vlada ovim znakom je Mars, bog rata. Kako su impulsivni i tvrdoglavi, oni bi bili najbolji vozači trka automobila. Moraju se mnogo potruditi kako bi zadržali kontrolu i biti svesni da su krenuli samo u nabavku, a ne u misiju od koje zavisi sudbina. 

Bik

Bik, kao i Ovan, voli da sveide po njegovom, pa uglavnom ne razmišlja da li će nekog poremetiti svojim postupokom u vožnji. Od svih prekršaja, najviše voli da prođe kroz crveno jer ne voli da čeka. Obično su smireni i metodični, ali njihova tvrdoglava priroda može ih transformirati u prave takmičare na ulici.

Blizanci

Blizanci su talentovani za „multitasking“. U stanju su da rade više radnji od jednom i to dok voze! Od nanošenja šminke do razgovora preko telefona – kod njih je sve nemoguće.

Rak

Rakovi vode računa o ostalim vozačima i pomno prate svaku situaciju. Ono što im se najviše zamera jeste stiskanje sirene onda kada je to zaista nepotrebno.

Lav

Lavovi vole da voze i ne smeta mu niko na putu, pa čak iako taj ne zna da vozi. Trude se da budu najbolji vozači.

Devica

Zbog njihove tendencije da budu savršene, uvek prate sve propise, čak i tamo gde možete malo da budete „neposlušni“.

Vaga

Vage su spore kada je u pitanju donošenje odluka za volanom: „Da li treba da skrenem tu? A št ako pogrešim? Gde sad da idem?“ – to su sve pitanja koja se vrzmaju Vagama po glavi kada treba da učine neki korak u vožnji, što i nije tako dobro.

Škorpija

Velika zlopamtila i vole brzu vožnju. Ako im presečete put, juriće za vama da bi vam se „osvetila“ i uradila isto.

Strelac

Strelčevi vole rizik i iskusni su u tome. Najviše vole da pričaju dok voze, a to ih nekad mnogo košta. Strelac će možda gledati put, druge vozače. Možda će biti očarani malim žutim autom u drugoj traci ili će posmatrati oblake. Neće baš uvek primetiti saobraćajni znak, ali će uvek videti neki novi kafić pored puta. 

Jarac

Jarčevi vole da razmišljaju o cilju ka kojem su se zaputili. Nije ih briga kako će stići i koliko će mu vremena trebati, ali je sigurno da neće pratiti oznake na putu.

Vodolija

Vodolije su impulsivne i vole brzu vožnju uz jaku i dobru muziku. Pazite se Vodolije na putu! Iznad svega, Vodolije su inovativne i individualne ličnosti. Kreiraju same svoja pravila i poštuju tuđe zakone dok god ne ugrožavaju njihove planove. Ako ih niko ne vidi, Vodolije ne vide ništa loše u tome da krenu u suprotnom smeru u jednosmjernoj ulici ili prođu na crveno na semaforu.

Ribe

Ribe su nežni sanjari kome vožnja i ne ide baš od ruke, upravo zbog toga. Koncetracija im je uvek mala, dok vožnja zahteva maksimalnu. Kako su veoma emotivne one će primećivati i male sitnice na putu i to će ih emotivno uzbuđivati. Neće one zbog toga skretati pogled s puta, ali biće uznemirene. Neće se nikada izdrati na druge vozače, ali je teško kroz suze videti neki znak pored puta.