“Hari Mata Hari” peva za Nišlije

Hari Mata Hari; Foto: Music Star
Hari Mata Hari; Foto: Music Star

“Hari Mata Hari” održće koncert u petak, 9. marta u hali Čair sa početkom od 20 časova. Organizatori najavljuju dobar provod uz stare i nove hitove ovog legendarnog izvođača.

O muzičkom sastavu “Hari Mata Hari”

Muzički sastav “Hari Mata Hari” osnovan je u jesen 1986. godine u Sarajevu, a dve godine kasnije, 1988. godine, grupa počinje da snima za zagrebački Jugoton i sledi serija uspešnih albuma: Ja te volim najviše na svijetu 1988. godine, Volio bih da te ne volim 1989. godina, Strah me da te ne volim iz 1990. godine, čiji je tiraž bio rekordnih 700.000 primeraka. 

Poznati su po desetinama ljubavnih balada sa jakim primesama lokalnog zvuka koje su postigle izuzetan komercijalni uspeh i ostale evergrin hitovi.

Krunu uspeha predstavljalo je osvajanje trećeg mesta na Pesmi Evrovizije 2006. godine u Atini, sa pesmom Lejla, koju je komponovao Željko Joksimović. 

Snimio je duete sa našim najvećim zvezdama- Safetom Isovićem, Harisom Džinovićem, Dinom Merlinom, Ninom Badrić, Tajči, Ivanom Banfić, Hankom Paldum, Halidom Bešlićem, Kemalom Montenom, Draganom Mirković... i pevao sa sarajevskom filharmonijom, te na koncertima sevdaha. 

U svojoj karijeri Hari se sve više okreće autorskom radu i svojim pesmama pomaže i karijere drugih zvezda- Nine Badrić, Emine Jahović, Severine, Lepe Brene…

2008. godine nastaje album “Sreća”, kojim Hari ostvaruje dečački san- koncert na stadionu Koševo.

2016. godine izdaje novi album „Ćilim“ koji donosi nekoliko novih hitova “Staromodan tip” i “Ćilim”a koji su muzički kritičari okarakterisali kao možda i najbolji u dosadašnjoj karijeri.

Karte se mogu nabaviti na blagajni Hale Čair, u poslastičari Emona i na svim prodajnim mestima WinWin-a.

Global Digital Clinik