Hardcore veče u AKC Fuzz-u uz Reckoning, Neven i Obludu

Foto - Facebook profil benda Reckoning

Niški klub AKC Fuzz ugostiće u petak, 23. februara hardcore supergrupu Reckoning, zajedno sa fenomenalnim mladim snagama iz benda Neven. Lokalna podrška će biti mlad i perspektivan bend Obluda iz Niša, prenosi portal Balkanrock.

Reckoning je hardcore bend iz Beograda koji se sastoji od sadašnjih i bivših članova bendova kao što su Bronze, Hitman, Tibia, 36 Daggers, Unison, Nagön, Stonewall, Deadrise, The Bridge, Mob Law, All Of Us, i Jain.

Do kraja 2022. objavili su demo od 5 pesama „MMXXII“, što je prethodilo ogromnoj podršci i odličnom feedback-u na budućim nastupima. Kao beogradski „all star“ hardcore bend, sa ponosom predstavljaju svoju muziku sa kojom na koncertima postaju jedno sa publikom koja uzvraća odličnom energijom.

Crpeći inspiraciju iz živahne hardkor scene 90ih, evociraju duh bendova kao što su Only Living Witness, Life Of Agony, and Length Of Time i stvaraju svoju muziku pod uticajem savremenih izvođača kao što su Twitching Tongues and Age Of Apocalypse.

Njihova posvećenost ovom posebnom zvuku ih izdvaja iz mase i željni su da pokažu svoju strast prema poruci koja stoji iza muzike koju stvaraju.

Prvi EP pod nazivom „This Is War“ vide kao njihovo istraživanje kroz melodiju i agresiju, koje će zauvek biti njihov zaštitni znak, je izašao pod zastavom Geenger recordsa.

Plan je da stignu što dalje i odsviraju što više nastupa jer je oživljavanje regionalne hardcore scene u punom jeku i osećaju obavezu da doprinesu ovom talasu pozitive.

Neven je hardkor bend iz Beograda osnovan krajem 2021. godine. Muzika je nastavak hardkora ’90ih, a tekstovi vuku korene iz Youth Crew kulture i filozofije.

Vrata kluba otvaraju se u 21 čas, a cena karte biće 400 dinara.

Izvor – Balkanrock

Global Digital Clinik