„Garavi sokak“ zagrejao Nišlije na Medijana festu

Drugo veče Medijaninog kulturnog leta u Nišu; Nastup Garavog sokaka

Grupa „Garavi sokak“nastupila je u nastavku Medijaninog kulturnog leta u Parku “Sveti Sava” i prilično zagrejala prohladno junsko veče.

Skoro dva sata koncerta obeležile su dobro poznate pesme „Skeledžija“, „Neko, neko ko je daleko…“ , „Biće bolje ako budeš tu“…i druge.

Drugo veče Medijaninog kulturnog leta u Nišu; Nastup Garavog sokaka
Drugo veče Medijaninog kulturnog leta u Nišu; Nastup Garavog sokaka

Dobro raspoložen i uvek nasmejan, jer nikada ne skida osmeh ispod kicoških brkova, kako kažu neki, izvođač moderne vojvođanske šansone i pevač grupe „Garavi sokak“ Bane Krstićpoznat je po tome da retko daje intervuje.

Sinoć je međutim za nišku publiku i kraj samog nastupa rekao da Garavi sokak iduće godine slavi 30 godina rada i da bi taj jubilej rado obeležio u Nišu.

“Oduševljen sam ovim gradom, ovom publikom, jer je večeras bila „šarena“. Bilo je i dece, i starijih i mlađih. To znači da smo svima dragi i da nas slušaju sve generacije”, rekao je frontmen „Garavog sokaka“.

Garavi sokak iduće godine slavi 30 godina rada
“Garavi sokak” iduće godine slavi 30 godina rada

„Garavi sokak“ je prvi put otkako postoji nastupao u Nišu. Sećaju se jedino nastupa u Niškoj Banji ali bi voleli, kako kažu, da češće borave u gradu meraka i sjajne hrane.

U nastavku Medijaninog kulturnog leta 2018, narednog vikenda nastupiće niški bendovi „Posetioci“ i „Lutajuća srca.“

Global Digital Clinik