Dodela nagrada za brilijantne učenike u Narodnom pozorištu Niš

U petak, 23. juna, u 12.00 časova, u gornjem foajeu Narodnog pozorišta Niš, biće održana svečana dodela nagrada za najuspešnije učenike svih srednjih škola grada Niša.

Ovaj događaj će biti organizovan u saradnji između Narodnog pozorišta i Zlatare Stanimirović, što već sada izaziva veliko interesovanje u javnosti.

Svaki đak generacije će dobiti poseban poklon od Zlatare Stanimirović u vidu brilijanta u blisteru, kao simboličan podstrek za njihova izvanredna akademska postignuća.

Takođe, Narodno pozorište će dodeliti svakom nagrađenom učeniku Počasnu kartu za narednu pozorišnu sezonu, kao gest podrške umetnosti i kulture.

Očekuje se da će dodeli prisustvovati najbolji đaci iz svih srednjih škola u Nišu, zajedno sa svojim ponosnim roditeljima i nastavnicima.

Nakon svečane dodele nagrada, prisutni će moći da uživaju u koktelu koji će biti upriličen u gornjem foajeu pozorišta. Biće to prilika za razmenu iskustava i upoznavanje najtalentovanijih mladih ljudi Niša.

Ova svečanost predstavljaće podstrek za sve učenike da nastave svoj put obrazovanja sa istim entuzijazmom i željom za uspehom.

Čestitamo svim nagrađenim đacima generacije i želimo im mnogo uspeha u budućim poduhvatima.