Bik: Godišnji horoskop za 2023

Emotivno težak period za sve Bikove. Dobro razmislite o svojim partnerima. Tokom sledeće godine možete započeti nove poslovne priče.

Hronični bolesnici su u velikom problemu.

Ljubav

Iza vas je emotivno naporna godina – Saturn u kvadratu na vaš znak, Uran u vašem polju ličnosti a osa pomračenja u vašem i partnerskom znaku – iz korena je prodrmala neke odnose. Neke veze i brakovi su prestali da postoje, a drugi su pak našli snagu da zajednički izguraju težak period i reše probleme.

Odjeci ovih dešavanja postojaće i tokom 2023. godine i to najpre u aprilu I maju, kao I u avgustu, septembru I oktobru. Mogli bismo da kažemo da su ovo poslednji “ispiti” zrelosti koje Bikovi zajedno sa partnerima trebaju da prođu. Očigledno je da će mnogi biti uspešni, pošto je pred vama godina u kojoj će neki parovi promeniti status – sredinom proleća ili u jesenjem periodu.

Oni koji su već u braku mogu se tada odlučiti za kupovinu nekretnine, prinovu ili preseljenje a onima koji su u vezama – slede ozvaničenja i početak zajedničkog života, stvaranje porodice. Što se tiče slobodnih, već od februara ljubavna vrteška može da se zavrti. Ipak, april i maj mesec su skoro pa savršeni za vrlo ozbiljne početke vrlo jakih odnosa koji mogu galopirajućom brzinom da vas dovedu do onog čuvenog “da” mnogo ranije nego što ste se nadali. U julu, avgustu i jednim delom septembra – na tapetu nam je prošlost i to da li treba pružiti još jednu šansu, pokušati iznova? Takođe, ovo je period za one ljubavi koje zovemo karmičkim – I koje u suštini nose jedan vid emotivnih lekcija za nas.

Drugi deo septembra i oktobar takođe su dobri za početke emotivnih priča koje će imati miran i stabilan tok i doneti vam mnogo uživanja, strasti.

Posao

Sve do ulaska Jupitera u vaš znak polovinom maja meseca imaćete šarenu finansijsku situaciju u kojoj će troškovi ipak prednjačiti. Jednim, manjim delom od početka marta će situacija krenuti da se popravlja i stabilizuje, ali prave benefite očekujemo tek od tog maja pa sve do početka jeseni 2023.

Odličan period za zaradu, ali istovremeno odličan i za one koji hoće da naprave promenu u poslovnom sektoru. Saturn u polju koje se vezuje za planove, organizaciju, podršku, kontakte, prijatelje, penziju – itekako će vam biti od pomoći u dužem vremenskom periodu – tokom 2023. godine, konkretno, možete započeti nov posao, poslovno partnerstvo ili saradnju, promeniti firmu i poslovno usmerenje, pa čak razmišljati i o početku privatnog posla (samo nemojte tokom leta da se bavite ovom tematikom).

Zdravlje

Oni koji imaju hronične zdravstvene probleme trebali bi da više obrate pažnju na sebe tokom ove godine, naročito ako se tegobe vezuju za pritisak, krvne sudove, kičmu i zglobove.

Venerasapapilotnom.com