Auto Servis Kozić

Auto Servis Kozić
Bulevar 12. februar 110
18000 Niš, Srbija

 +381 64 623 1384

info@autoserviskozic.rs
www.autoserviskozic.rs

Pratite nas na Facebook-u

Dobrodošli u Auto Servis Kozić, vašu prvu destinaciju za kvalitetno održavanje motornih vozila. Naš stručni tim mehaničara nudi sveobuhvatne usluge koje osiguravaju da vaše vozilo radi besprekorno i bezbedno.

Osnovno održavanje vozila uključuje:

  • Zamena motornog ulja
  • Zamena filtera za ulje
  • Zamena filtera za vazduh
  • Zamena filtera za gorivo
  • Zamena filtera klime u kabini
  • Zamena svećica
  • Provera nivoa ulja i zamena ulja u kočnici/kvačilu

Vulkaniziranje: Pored primarnih usluga, vršimo sve vulkanizerske usluge, kao i periodičnu zamenu guma sa balansiranjem na vrhunskim mašinama.

Pranje vozila: U svakom trenutku možete dobiti uslugu pranja vozila pod visokim pritiskom sa izuzetnim kvalitetom čišćenja i poliranja.

Iskustvo i kvalitet: Nudimo vam dugogodišnje iskustvo, znanje i maksimalnu posvećenost u popravljanju svih vrsta vozila, kao i neizostavni kvalitet.

Garancija kvaliteta: Nudimo vam kvalitet i veliki broj usluga koje će vam poslužiti i pomoći da se vratite na put zadovoljni i srećni.

Zadovoljstvo: Zadovoljstvo mušterija je naša najveća briga. Mi brinemo da na putu budete maksimalno bezbedni, a vaše vozilo pouzdano i sigurno.

24/7 Podrška: Podrška dvadesetčetiri sata. Pozovite u bilo koje doba dana ili noći. Auto Servis Kozić šlep služba vam stoji na raspolaganju, 24 sata. Non-stop!

Posetite nas i uverite se zašto smo lideri u pružanju vrhunskih automehaničarskih usluga. Za više informacija i zakazivanje termina, kontaktirajte Auto Servis Kozić još danas!

Auto Servis Kozić – Kvalitet i pouzdanost na prvom mestu.

Global Digital Clinik