Auto servis "Markus Pro"

Auto servis Markus Pro
Nevena br. 15, 18000 Niš, Srbija

+381 (0)18 571 172
+381 (0)65 41 41 421

servis@autoservismarkus.rs
www.autoservismarkus.rs

Pratite nas na Facebook-u

Auto servis “Markus Pro” je osnovana 1990 godine kao limarsko-farbarska radionica . Godine koje su iza nas, garancija su kvaliteta usluga koje pružamo vlasnicima automobila nezavisno od marke, modela ili starosti istog.

U poslovnom kompleksu koji se prostire na površini od 500m2 , možete dobiti kompletnu uslugu koja uključuje limarsko-farbarske radove na svim motornim vozilima.

U sklopu servisa posedujemo limarsko odeljenje sa stolom za izvlačenje vozila i ostalom pratećom opremom (spoter, punkt aparat, vakum,…).

Posedujemo novu, najsavremeniju komoru za farbanje, što uz upotrebu najkvalitenijih (vodenih) boja, lakova i ostalih materijala garantuje kvalitet, trajnost i visoki sjaj lakiranih površina.

Takodje imamo i pripremnu komoru kapaciteta – dva vozila , gde se vrši brušenje, gitovanje i prajmer. U pripremnim prostorijama kapaciteta-šest vozila, vrši se demontaža i montaža vozila. Naš auto servis je u potpunosti kadrovski i materijalno osposobljen za pružanje limarsko-farbarskih usluga.

SERVIS MARKUS vrši:

AUTO LAKIRERSKE USLUGE

Pružamo profesionalnu autolakirersku uslugu, kao i farbanje vozila po najsavremenijoj metodi. Koristimo najsavremenije komore i alat prilikom farbanja Vašeg vozila, kao i najkvalitetnije boje koje se mogu naći na svetskom tržištu.
Naši vrhunski majstori sa svojim dugogodišnjim iskustvom su tu da Vaše oštećeno vozilo vrate u početno stanje.

AUTO LIMARSKE USLUGE

Vršimo auto limarske usluge za sve tipove automobila i kombija, od saniranja teških havarija do sitnih popravki – uklanjanja korozije.
Imamo iskustva na svim tipovima vozila koje vrše specijalno obučeni radnici sa dugogodišnjim iskustvom. Pružamo brze i kvalitetne auto limarske usluge sa nabavkom orginalnih delova.

MAŠINSKO POLIRANJE

Mašinsko poliranje automobila je odlično rešenje umesto farbanja radi vraćanja sjaja kod teško matiranih vozila.
Poliranjem je moguće ukloniti sitnije ogrebotine, kao i vratiti visoki sjaj na matiranim i tamnim površinama. Poliranjem automobila vraća se sjaj i izgled automobila i ujedno se zaštićuje. Mašinskim poliranjem uz upotrebu profesionalnih polir mašina i najkvalitetnijih polir pasti, pružamo izuzetnu zaštitu poliranim površinama i omogućavamo dugotrajniji sjaj.

VARENJE PLASTIKE

Varenje plastike se radi najnovijom tehnologijom, spajanja (varenje) plastike elektrodama sa utiskivanjem čelicne armature.

AUTO STAKLA

Prodaja i zamena svih vrsta auto stakala.
GARANCIJA NA SVE NAŠE RADOVE.

ŠLEP SLUŽBA

Šlep služba profesionalna pomoć na putu uvek dostupna za Vas 24 sata dnevno.
Posedujemo specijalno vozilo opremljeno za prevoz novih vozila, kao i vozila koja su imala saobraćajnu nezgodu ili kvar.

PRODAJA I UGRADNJA AUTO DELOVA

Brzo i lako dođite do potrebnih rezervnih auto delova za Vaš automobil. Veliki izbor auto delova na jednom mestu. U ponudi imamo auto delove za: Audi, Mercedes, Volkswagen, Opel .

REGISTRACIJA VOZILA

U cenu registracije vozila ulaze fiksni troškovi (polisa i takse) kao i troškovi koji zavise od tehničkog pregleda ili usluga agencije gde obavljate registraciju vozila. U usluge čije cene se mogu znatno razlikovati spadaju: tehnički pregled, nošenje dokumenata u MUP, administrativne usluge popunjavnja obrazaca, zeleni karton, uputi na ateste…

Global Digital Clinik