Atlas cenepik masaža i na Prvoj televiziji

izmešten atlas
Atlas Cenepik masaža

Za Atlas cenepik masažu i njene pogodnosti, znaju Novosađani, Piroćanci i Nišlije. Sada je za ovu metodu alternativne medicine čula i cela Srbija.

Dušan Simić, Piroćanac koji je Nišlije podigao na noge, vraćanjem atlasa bavi se već osam godina. Sa radom je počeo u Novom u Sadu, a već više od godinu dana pomaže Nišlijama. Masaža je bezopasna, radi se iz jedne tačke, gde nema ni vena, ni karotida. Aparat koji se koristi funkcioniše na principu vibracija i tretman je potpuno bezbedan.

Publicerat av Dusan Simic Pakoš Torsdag 11 juni 2020

Nesanica, glavobolja, loše raspoloženje, ukočenost, nestabilnost pri hodu, sve su to tegobe koje su poznate svakome od nas. One mogu ukazivati na problem izmeštenog atlasa.

Atlas je prvi vratni pršljen, koji se nalazi ispod lobanje i drži je. Ukoliko on nije na anatomski predviđenom mestu, vrši pritisak na arterije, vene, limfne kanale i kičmenu moždinu, što dovodi do mnogih zdravstvenih komplikacija. Istraživanja pokazuju da izmešten atlas može biti uzrok od dva do trinaest procenata povreda vratnog dela kičmenog stuba, i do dva procenta povreda kičme. Stoga je jako bitno da se ovaj pršljen vrati na svoje mesto.

Atlas Cenepik masaža Niš
Adresa: Cvijićeva 16a, 18000 Niš
Telefon: 065 544 91 21

Atlas Cenepik masaža Novi Sad
Adresa: Dunavska 5, 21000 Novi Sad
Telefon: 060 32 20 620

Dostava hrane u Nišu