apoteka astra lek

Astra lek 1
Rentgenova 1/1
Atra lek 2
Nikole Pašića 65

060 58 55 536

apotekaastralek@yahoo.com
www.astralek.com

Pratite nas na Facebook-u
Zapratite nas i na Instagramu

Platforma rada Apotekarske Ustanove Astra lek koja postoji od 2000. godine, je zasnovana na harmoniji tradicije (iskustva) i inovacije, kroz istraživanje i pomeranje granica farmaceutske zdravstvene zaštite.

Promena iziskuje drugačiji način rada i dovodi do preuzimanja većih odgovornosti , sve  u skladu sa kompetencijama koje sam stekla dugogodišnjim iskustvom rada u apoteci, specijalizacijom iz Farmaceutske zdravstvene zaštite i dodatnim naprednim edukacijama koje su namenjene farmaceutima za minonorna stanja zbog kojih pacijenti/korisnici usluga često dolaze u prvo u  apoteku po savet.

Inovacija je uvek vezana za prepoznavanje i rešavanje problema korisnika usluga.

Farmakopija – Autentična farmaceutska kozmetika i dermatološki preparati

Farmakopija je nastala procesom  traženja istine i efikasnosti u nezi kože koja je zasnovana na nauci i dokazima. Pristup nezi je autentičan, farmaceutski i iskustven.

Preparati Farmakopije su podeljenji prema tipovima odnosno stanjima kože i  ciljevima nege.

Farmakopija je kozmetika koja se izrađuje u apoteci. Polazne sirovine su farmaceutskog kvaliteta po GMP standardima.  Podloge ne sadrže opsolentne ili kontroverzne i štetne supstance koje mogu izazvati  iritaciju ili alergiju. Ideja Farmakopije  je nastala u Japanu, i inspirisana je Tori kapijama koje se nalaze na ulazima u  neke istočnjačke hramove. Smatra se da prolazak kroz Tori kapije donosi sreću, pročišćenje i nove početke. Kapija je prolaz u novi svet gde je najveći izazov koja je od  istina objektivna.

Pogled na negu kože iz ugla farmaceuta specijaliste doprinosi objektivnom pristupu nege sa detaljnim savetima za upotrebu.

Naša laboratorija za magistralnu izradu lekova je savremeno opremljena. Koristimo homogenizatore, robote mešalice i inuguator. Polazne sirovine su farmaceutske čistoće po GMP standardima.

U apoteci ili online shopu možete kupiti preparat koji vam je potreban.