AIESEC prima nove članove: Prihvati izazov – investiraj u svoju budućnost

AIESEC
AIESEC je globalna mreža studenata koja razvija liderski potencijal mladih

Ovog proleća AIESEC pruža mogućnost da mladi u Srbiji postanu članovi najveće omladinske organizacije na svetu.

Studenti širom Srbije mogu da se prijave u devet  gradova: Beogradu, Nišu, Novom Sadu, Kragujevcu, Valjevu, Pančevu, Kruševcu, Čačku i Subotici.

Prijavljivanje na sledećem linku: http://bit.ly/prihvatiizazov.

Šta je AIESEC?

AIESEC je globalna mreža studenata koja razvija liderski potencijal mladih i pozitivno utiče na društvo.

Broji preko 86.000 članova u više od 120 zemlje sveta i pruža veliki spektar mogućnosti za svakog studenta.

Kroz rad u timovima u oblasti marketinga, odnosa sa javnošću, prodaje i saradnje sa kompanijama, finansija, ljudskih resursa, kao i kroz projektni menadžment, studentima se pruža prilika da razviju svest o svojim mogućnostima i iskoriste svoj potencijal.

Prosečan član AIESEC-a svaki dan radi na razvoju svojih komunikacionih i prezentacionih sposobnosti kroz timsko iskustvo, unapređuje liderske veštine i uči o drugim kulturama od internacionalaca koji preko ove organizacije dolaze u našu zemlju kako bi radili na društveno-odgovornim projektima.

Entuzijastični ljudi koji žele da rade na sebi i prenesu drugima svoje znanje, mreža internacionalnih kontakta i usavršavanje u različitim oblastima predstavljaju samo neke od prednosti koje ovu organizaciju čine odličnom sredinom za razvoj odgovornih mladih lidera budućnosti.

Za više informacija o samoj organizaciji i programima koji su na raspolaganju svim studentima možete pronaći na www.aiesec.org.rs i na zvaničnoj Facebook stranici.