22. Sajam lova i ribolova „NIŠ 2023“

22. Sajam lova i ribolova „NIŠ 2023“
22. Sajam lova i ribolova „NIŠ 2023“

U hali “Čair” u Nišu će se od 11. do 14. maja održati 22. Sajam lova i ribolova koji će predstaviti nove trendove i novine u ovim sportskim disciplinama.

Organizatori su pripremili bogat program za posetioce koji će moći da uživaju u interesantnim aktivnostima.

Na Sajmu će biti prisutni: uvoznici, distributeri, prodavci i, sve više proizvođača opreme za lov, ribolov i boravak u prirodi.

S obzirom da je ovo prvi veći Sajam te vrste u ovoj godini, svi noviteti za nastupajuću sezonu, praktično će biti izloženi na Niškom sajmu uz najavu izlagača da će biti i značajnih sniženja.Posebno mesto zauzima sve veći broj proizvođača raznoraznih potrepština za lov,ribolov i boravak u prirodi (voblera,mušica,glavinjara…)

Sajam svake godine poseti veliki broj zaljubljenika u lov, ribolov i uopšte prirodu, ne samo iz Niša i šire okoline, već i iz susednih zemalja, Bugarske, Makedonije, Bosne…

Niški Sajam je postao stecište svih onih koji vole lov i ribolov, pa s obzirom na popularne cene ulaznica smatramo da će i ove godine biti dobro posećen. Svoje štandove na Sajmu imaće i Lovačka i ribolovačka Udruženja, preparatori životinja.

Sajam će biti otvoren od 10 do 19 sati, a pojedinačna ulaznica će koštati 200 dinara, dok će grupne posete biti po ceni od 150 dinara po osobi.