“Želji” u pomoć priskače Ratko Nikolić

Foto: SportSport.ba

Prvi kapiten Srbije od njenog osamostaljenja i dugogodišnji proslavljeni reprezentativac naše zemlje, Ratko Nikolić (41) odigraće za Železničar najmanje preostale tri utakmice u SEHA ligi u 2018. godini i tako, na neki način, pomoći niškom klubu da premosti delikatnu situaciju nastalu na poziciji pivotmena, nakon što je Jovo Damjanović napustio klub posle utakmice sa Vojvodinom, uz sporazumni raskid ugovora, a Vladimir Jevtić doživeo neugodnu povredu skočnog zgloba na istom meču.

Nekadašnji rukometaš Šamota, Crvene zvezde, Sintelona, Vesprema, Portland San Antonija, Koldinga, Vardara, Dinama iz Bresta, Borca iz Banjaluke, prihvatio je poziv svojih prijatelja iz „Želje“ i odlučio da se na neki način „reaktivira“:

Nišlije dočekuju skopski Vardar u meču 11. kola SEHA Gazprom lige u subotu, 8. decembra, od 20.15 časova, a do kraja godine sastaće se još sa Meškovom u Brestu 12. decembra i sa Nekseom u Čairu nedelju dana kasnije.

Uz „Željine“ sve bolje partije i rezultate u poslednje vreme, renome protivnika, lidera i aktuelnog prvaka SEHA lige, prošlogodišnjeg šampiona Evrope, sigurno je da će i dolazak Ratka Nikolića biti dodatni razlog za istinski rukometni spektakl u Čairu u subotu uveče.

Loopia