Zbog radova se zatvaraju ulice u centru Niša i u Brzom Brodu

Autobusi
Gradski i prigradski prevoz Niša

U narednih mesec dana zbog radova se zatvara ulica Stanoja Bunuševca od Mokranjčeve do Božidarčeve, a javni prevoz se preusmerava alternativnim ulicama. Isti slučaj je i sa Ulicom 29. novembar, drugim ulazom u Brzi Brod.

Zbog izvođenja radova na rehabilitaciji kolovoza u ulici 29.novembar u Brzom Brodu, u periodu od 06.08. do 06.09.2019. godine doći će do potpune obustava saobraćaja.

Zbog navedene obustave saobraćaja linija javnog gradskog prevoza putnika broj 3 Naselje Ratko Jović – Brzi Brod, koja saobraća navedenom ulicom, biće privremeno izmenjena na sledeći način:

U smeru ka Brzom Brodu, nakon Bulevara Svetog Cara Konstantina skretanje u ulicu Dušana Spasića do terminusa Brzi Brod. U povratku istom trasom.

Zbog izvođenja radova na rehabilitaciji kolovoza i trotoara u ulici Stanoja Bunuševca na deonici od Mokranjčeve do Božidarčeve, u periodu od 06.08. do 06.09.2019. godine doći će do potpune obustava saobraćaja.

Zbog navedene obustave saobraćaja linija javnog gradskog prevoza putnika broj 9 Mokranjčeva – Branko Bjegović, koja saobraća predmetnom deonicom, biće privremeno izmenjena na sledeći način:

U smeru ka Mokranjčevoj, redovnom trasom do raskrsnice ulica Njegoševa-Vojvode Gojka, nadalje ulicama Vojvode Gojka i Episkopskom do raskrsnice sa ulicom Stanoja Bunuševca i dalje redovnom trasom.

U smeru ka Pribojskoj, ulicama Mokranjčeva, Episkopska, Trg 14. Oktobar i dalje redovnom trasom.

Na izmenjenoj trasi koristiće se postojeća stajališta.

Exe-Net