Zbog lošeg vremena otkazano takmičenje roditelja u prostiranju veša

Animatori, Medijana za bebu više; Foto: GO Medijana, S.Đorđević
Animatori, Medijana za bebu više; Foto: GO Medijana, S.Đorđević

Zbog loših vremenskih prilika odlaže se za danas najavljeno obeležavanje Svetskog dana porodice. Manifestacija će biti održana u četvrtak 17. maja 2018.godine od 17 do 18 sati u Parku Sveti Sava.

Obeležavanjem Međunarodnog dana porodice druženjem za roditelje i decu, 17. maja 2018. godine, od 17 do 18 sati, Gradska opština Medijana i Komisija za mlade i pronatalitetnu politiku opštine, u Parku Svetog Save nastavlja akciju „Medijana za bebu više“.

Takmičenje roditelja u prostiranju veša; Foto: GO Medijana, S.Đorđević
Takmičenje roditelja u prostiranju veša; Foto: GO Medijana, S.Đorđević

Predviđeno je takmičenje roditelja u brzom prostiranju veša, pa će nagrade osvojiti šest bračnih parova – za prva tri mesta u kategoriji onih koji imaju devojčice i kategoriji mama i tata dečaka. Najuspešniji u ovoj neobičnoj disciplini dobiće vredne nagrade.

Biće organizovane i igre za decu, uzrasta do deset godina, a kojima će pripasti ukupno 40 nagrada. Kao i tokom ranijih manifestacija „Medijana za bebu više“ planirano je druženje sa animatorima, u liku „Elze“, „Šimera“, „Snežane“ i drugih.

Ovo je još jedna u nizu akcija kojom najveća niška opština promoviše podizanje svesti o značaju pravilne pronatalitetne politike i sprovođenju mera na lokalnom nivou u skladu sa politikom državnog vrha u ovoj oblasti.

Global Digital Clinik