Vilin Grad i Naissus Info vas vode u bioskop

vilin grad i naissus info

Vilin Grad i Naissus Info odlučili su da vas u ponedeljak, 1. marta vode u bioskop!

Vilin Grad i Naissus Info poklanjaju

  • 1×2 ulaznice za film Lovac na čudovištva, koji je na repertoaru 1. marta, od 18:50 i
  • 1×2 ulaznice za film Jedini izlaz, koji je na repertoaru 1. marta u 19 časova.

Kako da osvojite ulaznice?

  • podelite ovaj Facebook post (prilikom objavljivanja izaberite opciju “javno”),
  • u komenatru tagujete prijatelja sa kojim želite da idete u bioskop i napišite koji film želite da gledate.

Igramo se do petka, 26. februara, u 20 časova.

Lovac na čudovišta

Pored našeg sveta, postoji drugi, svet opasnih i moćnih čudovišta koja smrtonosnom žestinom vladaju univerzumom.

Tokom neočekivane peščane oluje, kapetan Artemis (Mila Jovović) i njena jedinica (Ti Haris, Megan Gud, Dijego Boneta) bivaju prebačeni u novi svet i šokirani otkrićem da je nepoznato okruženje stanište ogromnih i užasavajućih čudovišta koja su otporna na njihova vatrena oružja.

U očajnićkoj bici za opstanak, jedinica nailazi na misterioznog Lovca (Toni Đa), čije jedinstvene veštine omogućavaju da ostane jedan korak ispred moćnih stvorenja. Dok Artemis i Lovac postepeno grade međusobno poverenje, ona otkriva da je on deo tima koji vodi Admiral (Ron Perlman). Suočavajući se sa opasnošću tako velikom da preti uništenju sveta za koji znaju, hrabri ratnici kombinuju jedinstvene sposobnosti i udružuju se zarad krajnjeg obračuna.

Jedini izlaz

Film donosi nam priču o Ani Kolar, koju tumači Anđelka Prpić. Šest godina nakon što joj je muž, čuveni beogradski advokat, stradao u požaru, ona dobija informacije koje dovode u pitanje sve što je mislila da zna o tragediji, ali i o svojoj porodici. Paralelno, iznenadna smrt najboljeg druga njegove ćerke, uvlači inspektora Dejana Štrpca (Ljuba Bandović) u lanac zločina, koji počinje misteroznim nestankom mlade advokatice od pre šest godina. Dok sve radi protiv njih, dvoje junaka započinju zajedničku potragu za istinom. Suočavaju se sa mrežom laži, ucena i ubistava, ali i mračnim tajnama iz sopstvene prošlosti.