Vikend u Nišu: Poslednji dani leta u našem gradu

vikend u nišu

Poslednji letnji vikend u Nišu biće šarenolik baš kao i ova smena leta i jeseni. Za svakoga će se ovog vikenda naći ponešto zanimljivo.

Večeras počinje poslednji letnji vikend u Nišu. Petak veče možete provesti u bašti Hush-Hush-a gde će, od 21 čas nastupiti DJ Kontroverzni. Svoje mesto rezervišite pozivom na broj 018/252892. U bioskopskim salama možete pogledati film koji je premijerno prikazan juče, After: Posle sudara. Celokupan repertoar bioskopa „Vilin grad“ čeka Vas ovde

Subotu rezervišite za dnevnu žurku u Julijan Djuponu. Uz zrake zalazećeg sunca uživajte u DJ setu EL Jazzyra. Žurka počinje u 17 časova, a zbog ograničenog broja posetilaca, biće i uživo prenosa na Facebook-u.

U Hush-Hush-u u subotu od 21 čas nastupa, kako kaže Vlada Stojanović, MVP Trio- Miško, Vlada i Peđa. Vlada El Gigante Stojanović zabavlja nas gotovo cele sezone, i uz njegovu muziku nesumnjivo ćete uživati.

Nedelja je rezervisana za male avanturiste. Dedina garaža pobrinula se za to da nas uvede u svet boja. Mališani će otkriti kako od biljaka mogu napraviti boje. Radionica je namenjena starije od četiri godine i počinje u 10 časova. Učešće je 500 dinara, a za prijavu se javite Dedinoj garaži.

Sezona u Pozorištu lutaka uveliko traje, te u nedelju od 11:30 možete pogledati predstavu „Crvenkapa na zrnu graška“. Predstava je uspešan spoj priča o Crvenkapi i Princezi na zrnu graška. Na izuzetno lutkarski način, sa samo dva glumca, napravlјena je predstava koja pleni i odiše punom scenom.

pozorište lutaka
Crvenkapa na zrnu graška

Ne zaboravite i da je počelo septembarsko izdanje Nišville Jazz festivala.

Program na Welcome stage-u (kod Česme kraljice Natalije ispred Mosta kod Tvrđave)

Petak 18. Septembar

17:00 Hot Spot
18:00 Paradox

Subota 19. Septembar

17:00 Rusty Strings
18:00 Tomycoustic

Nedelja 20. Septembar

17:00 TUNE
18:00 Mokri Jazz

Program na Youth stage-u ( ispred Nišville jazz muzeja u Tvrđavi)

Petak 18. Septembar

1. Nisville Jazz for Kids / El Mejor
2. 4G’s
3. LAB Organ Trio

Subota 19. Septembar
1. Dečji hor “Čarobna nota”
2. JAIN Project (Jazz and Interculturalism) Međunarodni omladinski jazz projekat (Albanija, Italija i Srbija) finansiran od strane EACEA programa „Creative Europe“

Nedelja 20. Septembar

1. Johny Quartet
2. South Rail Messengers
3. Artan Lili

Želimo Vam prijatan vikend i napominjemo da je veoma važno da budete odgovorni prema sebi i drugima i da poštujete sve mere i preporuke u vezi korona virusa.