Uplovite u svet mašte uz Baby Björn proizvode

Novopečeni roditelji uglavnom imaju dosta problema prilikom izbora opreme za bebe i decu. Iako je ponuda proizvoda veoma raznovrsna, često se dešava da brendovi koji se nalaze u dostupnom asortimanu deluju nesigurno, kao i da njihova ponuda ne odgovara onome što roditelji traže za njihovog mališana.

Upravo vam zbog toga preporučujemo BabyBjorn, švedski brend sa tradicijom dugom preko 60 godina, koji posebnu pažnju pridaje sigurnosti i kvalitetu proizvoda. Ovaj brend fokusiran je na najmlađu decu, pa tako objedinjuje proizvode koje beba može koristiti od dana rođenja do proizvoda koji će koristiti do treće godine života. Baby Bjorn proizvodi savršeni su poklon ukoliko idete na babine, rođendan ili samo želite da obradujete roditelje i bebu. Veliki broj BabyBjörn proizvoda možete pronaći u online prodavnici Malisha koja se bavi prodajom opreme za bebe i malu decu.

Baby Bjorn njihalica

Baby Bjorn Bounceri čine posebno mesto u kojem će vaša beba provoditi vreme, dremati , odmarati i uživati u mekoći i lepoti materijala od kojih su njihalice napravljene. Svaka beba voli ljuljanje i uživa u tome bilo da je ljuljate vi lično ili neki član porodice.

Ipak, kada se umorite i potreban vam je predah, Baby Bjorn njihalica može biti savršen izbor. Beba je sigurna unutar njihalice, pa možete da se fokusirate na druge obaveze dok ona sedi i pokušava svojim pokretima da pomeri njihalicu i ljuljaška se u njoj. Ukoliko smatrate da beba i dalje ne ume da se ljulja, možete joj pomoći blagim pokretom ruke, a kada postane malo starija beba će bolje kontrolisati ravnotežu i ljuljanje. Prednost ove njihalice kao i svih drugih Baby Bjorn proizvoda je ta što je izuztno lagana i jednostavno se prenosi sa jednog mesta na drugo.

Krevetac za bebe

Krevetac je nešto što roditelji vole da obezbede na vreme, čak i pre nego što se beba rodi, jer je jedna od prvih stvari koja roditeljima prolazi kroz glavu kada saznaju da očekuju dete mesto za spavanje bebe. Tu na scenu stupa Baby Björn, koji nudi i prenosive, ali i standardni model krevetaca za bebe.

Kreveci su suptilnog i prijatnog dizajna i neće vas ostaviti ravnodušnim. Krevetac je možda i najbitniji deo bebinog odrastanja, a uz prenosivi krevetac možete sebi mnogo olakšati putovanje jer je on neverovatno lagan za prenošenje. Kao takav, on bebi služi za dremku ali i za igru. Klasičan krevetac takođe je lak i podesiv po visinima. Zanimljivo je da klasičan krevetac ne poseduje točkiće, a poseduje integrisan dušek koji se stapa uz krevetac i omogućava bebi miran san.

Kolevka za bebe

Osim kreveca možete se odlučiti i za kolevku koja je dobra vrsta alternative ukoliko vaša beba obožava ljuljuškanje pred spavanje.

Baby Bjorn kolevka pomaže da držite bebu na oku, a osim kvalitetnog materijala i prelepog dizajna odlikuje je i laka sklopivost i prenosivost što je savršeno za roditelje koji se često sele ili putuju.

Baby Bjorn kengur nosiljka

Baby Björn nosiljke za bebe prilagođene su tako da ih možete koristiti već od dana kada se beba rodi. Često nošenje vaše bebe u naručju može biti dosta iscrpljujuće. Baš zbog toga Baby Björn je izradio kengur nosiljke, a karakteristično je to što ćete se i vi i beba osećati udobno prilikom korišćenja.

One su izrađene od mekanih materijala koji su prijatni za vaše telo i telo bebe, a pored toga su izuzetno sigurne. Baby Bjorn kengur nosiljke su idealne i za kratke i za duge šetnje i pomoću njih smanjićete pritisak sa svojih ruku, jer ne morate nositi bebu u naručju.

Portikle i setovi za jelo

Portikle i setovi za jelo Baby Björn takođe su neizostavan deo prilikom odrastanja bebe. Za razliku od klasičnih portikli koje su obično izrađene od tekstila, ovde se radi o vrlo mekanoj i udobnoj plastici, a na samom završetku portikle nalazi se veliki džep u koji će se slivati sva tečnost koju beba ne pojede.

Kada beba nauči da sedi u svojoj hranilici možete joj kupiti i set za jelo. Set za jelo je poklon koji će zadiviti roditelje, jer će im olakšati pranje sudova, a deci olakšati prve korake u samostalnom jelu i naučiti ih kako da koriste pribor. Set za jelo je kvalitetan poklon za prvi dečiji rođendan.

Baby Bjorn noše za bebe

Roditelji se često nalaze u neprilikama kada moraju da čiste i prazne noše posle korišćenja njihovog mališana. Najbitnije je da šolja ne klizi po podu ili da je dete nakon korišćenja ne sruši, a Baby Bjorn noše za bebe se baš i odlikuju time. Neklizajuće dno i materijal koji je izdržljiv i ne povređuje dete biće vaš omiljeni saveznik.

Posebno zanimljive vam mogu biti i verzije noše sa naslonom, koje su izrađene kako bi se vaš mališan zavalio i opušteno provodio vreme na noši.

Booster sedište

Za kraj tu je i booster sedište ovog brenda kako navika na Baby Björn brend ne bi nestala i nakon navršene treće godine deteta. Čim beba prestane da koristi posebnu stolicu za jelo i preraste je to je znak da može da sedi sa roditeljima zajedno sa stolom. Ipak, ovde nastaju problemi jer se često dešava da mališan koji ima 3 godine nije dovoljno visok i ne može da dohvati jelo koje se nalazi u tanjiru i sve što se nalazi na stolu. Tu na scenu stupa Baby Björn buster sedište za stolice, koje ima odliku da podigne vaše dete taman toliko koliko je poterbno za sedenje. Buster sedišta se ne klizaju i lako se mogu pričvrstiti za trepezarijsku stolicu i biće pravi užitak gledati vašeg mališana kako jede zajedno sa vama.

Global Digital Clinik