“Upali” na svadbeno veselje i treneru uručili poklon dok je muzika svirala himnu. Kako su mali fudbaleri OFK Budućnost 2020. iz Popovca iznenadili i oduševili Jeru.

Foto - OFK Budućnost Popovac. Trener i mladi fudbaleri

Koliko vole i poštuju svog trenera, pokazali su nedavno mali fudbaleri, trinaestogodišnjaci iz OFK Budućnost 2020. iz sela Popovac u Nišu. U dogovoru sa direktorom Milanom Savićem, ali i sa svojim roditeljima, sakupili su novac, kupili simbolične poklone i iznenadili trenera Nemanju Jeremića, koji se tog dana ženio.

Divan gest i još divnija fotografija nastala je na ovom svadbenom veselju, gde iznenađenje, zahvalnost i ljubav ne kriju ni mali specijalni gosti, ni mladi bračni par.

Mali-veliki fudbaleri pokazali su koliko vole i cene svog trenera Nemanju Jeremića Jeru, tako što su mu u dogovoru sa direktorom OFK Budućnost 2020. Milanom Savićem i svojim roditeljima, spremili iznenađenje i svadbeni poklon i u pravom smislu te reči, uveličali svadbeno veselje

“Niko sem njih, mene koji sam prisustvovao svadbi i roditelja naravno, nije znao šta se sprema. Unapred smo dogovorili vreme kada će se deca u dresovima kluba pojaviti sa poklonima. O svemu smo obavestili i muzičare. Čim su mali fudbaleri ušli u salu gde je unajveće trajalo svadbeno veselje, muzika je prestala da svira, krenula je naša himna i deca su ušla. Svi prisutni bili su iznenađeni i oduševljeni. Treneru i njegovoj supruzi Mariji, koji nisu mogli da veruju koga vide, uručili su poklone a onda i ostali da se počaste” – priča za Naissus info direktor OFK Budućnost 2020 Milan Savić

Iznenađenju i oduševljenju novopečenih mladenaca, kraja nije bilo, a u takvom raspoloženju je upravo i nastala fotografija koja, kako to već biva, menja 1000 a možda i koju reč više.