U teškom udesu na auto-putu kod Trupala devetoro povređenih

udes

U teškom udesu koji se dogodio jutros oko 5 sati na auto-putu Beograd-Niš, kod Trupala, teško je povređeno devet osoba, od kojih četvoro dece.

Iz niške policije kažu da je do udesa došlo kada su se sudarili kombi kojim je upravljao 46. godišnji državljanin turske i “BMW” švajcarskih registarskih oznaka za čijim volanom se nalazio 21.godišnji mladić.

Devet osoba je povređeno, 6 putnika iz kombija i 3 iz “BMW”-a, i svi su prebačeni u Univerzitetski klinički centar u Nišu.

Iz UKC Niš, kažu da je jedna osoba u teškom stanju ona je intubirana i ima povrede opasne po život, dok su ostali trenutno stabilno.

Dodaju, da su svi odrasli sa teškim povredama i trenutno stabilnih vitalnih parametara, osim muškarca koji je intubiran i ima povrede opasne po život. Povređena deca, jedan dečak i tri devojčice su svesna, a jedna devojčica se nalazi na intenzivnoj nezi. 

Inače, u vozilima je bilo ukupno 10 osoba, pa je na teren izašlo šest ekipa niške Hitne pomoći i dva transportna vozača koji su povređene prebacili do niškog Univerzitetskog kliničkog centra.

O događaju je obavešteno nadležno tužilaštvo po čijem nalogu je urađen uviđaj, kažu u policiji.