SKC: Tokom festivala folklora punkt za vakcinaciju ispred Letnje pozornice

skc
Festival folklora 2020

Iz Studentskog kulturnog centra (SKC) obaveštavaju da će tokom dva dana trajanja 14. Međunarodnog studentskog festivala folklora – 19. i 20. jula ispred Letnje pozornice građani moći da se vakcinišu. Punktovi za imunizaciju biće otvoreni od 19 do 21 sat.

“U saradnji sa niškim Domom zdravlja želimo da motivišemo građane, pogotovo one mlade i studente da se vakcinišu. Vakcinacijom štitimo svoje zdravlje, zdravlje svojih najbližih, a to je i najbolji način da se uskoro vratimo normalnom životu koji smo vodili pre pandemije”, saopštavaju iz SKC-a, uz nadu da ćemo se uskoro na festivalima i koncertima okupljati mnogo slobodnije i bezbrižnije.

Dodaju da će na festivalu  sve epidemiološke mere biti ispoštovane.

Iz SKC-a napominju da je ulaz besplatan, ali i da neće biti moguće ući bez karata koje zainteresovani građani mogu da uzmu u prostorijama SKC-a ili na samom ulazu pred početak koncerta.

Dodaju i da će zbog epidemiološke situacije broj slobodnih mesta na Letnjoj pozornici biti prepolovljen.

Podsetimo, ovogodišnji 14. Međunarodni studentski festival folklora biće održan 19. i 20. jula na Letnjoj pozornici. Ansambli iz Srbije, Severne Makedonije i Rusije će se tokom dva koncertna dana predstaviti publici, a po tradiciji pre koncerata folklorci će prodefilovati Obrenovićevom ulicom. Defilei su zakazani za 19 sati, a oba koncerta počeće u 20.30 na Letnjoj pozornici.