U sredu u Oficirskom domu vakcinacija mladih, na poklon vaučer i ulaznice

oficirskom domu
Foto: Ilustracija

Nišlije uzrasta od 15 do 35 godina, moći će da se vakcinišu u sredu 9. juna u Oficirskom domu od 11 do 14 sati. Ovu akciju organizuje Kancelarija za mlade Grada Niša, a oni koji se odazovu dobiće vaučer za trening i poklon kartu za ulaz u objekte Narodnog muzeja.

Pod sloganom “Vreme je za pravu normalnost”, a kako bi zadali “poslednji udar nevidljivom neprijatelju”, iz Kancelarije za mlade Grada Niša, pozivaju sve mlade sugrađane da se odazovu vakcinaciji. Osim mladih navode da će punkt biti otvoren i za sve zainteresovane građane bez obzira na godine.

Kako navode iz Kancelarije oni koji se odazovu vakcinaciji na poklon će dobiti poklon ulaznicu za ulaz u objekte Narodnog muzeja i vaučer za 15 dana treninga.

„Srećni smo da smo u prilici da kao Kancelarija za mlade Grada Niša damo doprinos borbi protiv nevidljivog neprijatelja. Verujemo da će se u sredu dosta mladih ljudi vakcinisati. Kako kažu, vreme je da mi mladi zadamo poslednji udarac ovom virusu“, izjavio je Jovan Milić, ispred Kancelarije za mlade Grada Niša.

Vakcinacija će se obavljati u sredu, 9. juna u Oficirskom domu u periodu od 11 do 14 sati.