U Nišu se otvara prvi KLUB za stare SENIOR

Otvara se prvi Klub za stare SENIOR u Nišu

Gradska organizacija penzionera Niš u saradnji sa Centrom za socijalni rad “Sveti Sava” otvara prvi “Klub za stare SENIOR” u NIšu.

Prvi Klub za seniore u Nišu

Svečano otvaranje kluba koji se nalazi na Trgu Pavla Stojkovića br.12 i u sklopu je Gradske organizacije penzionera Niš je 4. aprila 2018. godine.

Reč je o novom prostoru od 100 m2 koji je dodelio Centar za socijalni rad “Sveti Sava”na korišćenje, a u kome će se niški penzioneri družiti, dobijati besplatne edukacije, informacije o izletima i svemu onome što je potrebno za poboljšanje kvaliteta života penzionera u Nišu, kažu u Gradskoj organizaciji penzionera Niš.

“Novi prostor je namenjen za druženje starijih sugrađana i sadrži prizemlje i potkrovlje sa digitalnom učionicom, kao i kancelariju u kojoj će svakodnevno biti službenik Centra za socijalni rad”, rekao je za portal Naissus Info, predsednik GOP Niš Mirko Zečević.

Kako se najavljuje, klub će otvoriti ministar u Vladi Republike Srbije zadužen za ravnomerni regionalni razvoj gospodin Milan Krkobabić. Otvaranju kluba prisustvovaće Gradonačelnik Niša g. Darko Bulatović kao i drugi zvaničnici grada.

Global Digital Clinik