Trener fudbalera Radničkog podneo ostavku

Dmitrović podneo ostavku
Dmitrović podneo ostavku

Trener fudbalera Radničkog Boban Dmitrović 17. marta je ponudio ostavku Upravnom odboru kluba iz Niša.

Ostavka moralni čin

“Verujem u Radnički od kada sam došao i zato sam odlučio da iz poštovanja prema ljudima koji su mi pružili priliku u ovom klubu ponudim ostavku”, rekao je Dmitrović za agenciju Beta.
 

Dmitrović je naveo da veruje u “svoje znanje i rad njega i saradnika”, što je u drugom delu sezone i prikazano, kako je rekao, pobedom nad Partizanom.

“Zadovoljan sam igrama koje smo prikazali, ali u poslednje vreme nismo imali sreće u nekim situacijama i rezultat nije ispratio prikazane igre. Drago mi je da su i navijači prepoznali sve to, osećali smo njihovu podrsku i posle neočekivanih poraza”, kazao je Dmitrović.

On je rekao da je nuđenje ostavke Upravnom odboru “moralni čin” posle dva uzastopna poraza, kako bi ekipa mogla da se “razdrma”, prekine loš niz i vrati se na “staze uspeha ka Evropi”.

“Takođe, stavljam se na raspolaganje klubu, tako da mogu da računaju na mene ako smatraju da sam na bilo koji način potreban ili da svojim iskustvom mogu da mu pomognem u klubu. Naredni period ću iskoristiti za usavršavanje, edukaciju i znam da ću se jednog dana vratiti i nastaviti tamo gde sam stao”, rekao je Dmitrović.

Zanimljivo je da je ostavka podneta istog dana kada je Fudbalski klub Radnički Niš 1982. godine ostvario najveći uspeh u dosadašnjoj istoriji kluba, kao i jedan od najvećih uspeha srpskog fudbala, plasiravši se u polufinale Kupa Uefa pobedom nad škotskim Dandi Junajtedom.

Global Digital Clinik