Traži se karta više! Dodatnih 40 ulaznica za koncert benda “The Frajle” u Nišu.

Foto - Ana Banjac

Posle rasprodatog koncerta u Beogradu 8.marta, zbog velikog interesovanja za koncert benda “The Frajle” u Nišu, puštene su u prodaju VIP gold stejdž ulaznice koje su ograničene na 40 komada, saopštavaju organizatori.

“Želimo svima koji žele da dodju da izadjemo u susret, jer Frajle dugo nisu pevale u Nišu i ovih dodatnih 40 VIP gold stejdž karata je već u prodaji, tako da pozivamo publiku da bude brza jer je ceo koncert u Nišu rasprodat u rekordnom roku” – rekli su iz PR tima Frajli.

Pozicija publike sa VIP gold stejdž kartama je na samoj bini bočno u odnosu na bend u neposrednoj blizini izvođača, a cena ovih ulaznica je 2.000 dinara. 

“The Frajle” su novi album objavile 1. marta koji promovišu u sklopu ex YU regionalne turneje “Moje duše duša”.

Koncert u Nišu će biti održan u četvrtak, 21. marta u velikoj sali Doma Vojske u 20h, a šarmantne Novosađanke nastupiće u pratnji kompletnog pratećeg sastava sačinjenog od vrhunskuh muzičara.

Ulaznice za koncert grupe “The Frajle” u Nišu mogu se kupiti na sledećim prodajnim mestima Tickets.rs u Nišu: Knjižara Indigo (Obrenovićeva 39), Knjižare Delfi (Obrenovićeva 3 i TC Delta Planet – Bulevar Nemanjića 11), Knjižare Hijeroglif (Vožda Karađorđa 84a, Trg Kralja Milana 23 i Trg Pavla Stojkovića 7), Big Star Travel (Cara Dušana 84 a) i OMV pumpe (Dimitrija Tucovića bb i Bulevar 12. februara bb).

Global Digital Clinik