Tončev: Nadam se pobedi nad Zvezdom

Ivica Tončev; Foto: FK Radnički
Ivica Tončev; Foto: FK Radnički

Predsednik niškog Radničkog Ivica Tončev nada se dobrom rezultatu u meču 25. kola Mozzart bet Superlige protiv Crvene zvezde.

Predsednik niškog Radničkog Ivica Tončev smatra da Radnički može da pobedi drugoplasiranu Crvenu Zvezdu.

“Ako ne verujemo – ne bi trebali ni da igramo. I baš me briga za te priče Zvezde i Partizana kako se nadaju da će pobediti sve do kraja. Pa hoću i ja da Radnički dobije sve mečeve. Niko normalan, ni u jednom poslu, ne vodi računa o interesu konkurencije, već isključivo o sebi. Siguran sam da imamo kvalitet da se suprotstavimo aktuelnom prvaku”, rekao je Tončev.

Radnički je poražen od Železničara (3:2) u prošloj rundi nakon čega je ostavku podneo trener Nikola Trajković.

“Ekipu će morati da vodi sportski direktor Aleksandar Jovanović. Nema ko drugi, jer smo masakrirani u Pančevu. Pola tima i članova stručnog štaba dobilo je kartone. Tamo ni Mančester siti ne bi uspeo da pobedi. Tako oslabljeni sada moramo na megdan Zvezdi, ali nećemo se predati. Svaki bod nam je važan, jer se borimo za opstanak. Moramo da ostanemo u Superligi”  jasan je Tončev.

Prvi čovek Nišlija je nekada bio deo uprave Crvene zvezde.

“Nikada se pre utakmice ne čujem sa rukovodiocima drugih klubova. Posle ćemo se videti, da sednemo, odemo na večeru i ispričamo se. Pre meča važan mi je samo Radnički,  zaključio je Tončev.

Global Digital Clinik