Tomašević: Niš važan za razvoj košarke

Prijem u niškoj Gradskoj kući; Foto: Naissus Info

U Gradskoj kući  gradonačelnik Niša Darko Bulatović organizovao prijem za čelnike KSS i predstavnike klubova učesnika polufinala Triglav osiguranje Kupa Radivoja Koraća.

“Zahvaljujem se Nišu i RKSIS-u u ime Košarkaškog saveza Srbije, jer smo ovde uvek dobrodošli, kao i da poželim polufinalistima puno sreće. Znam koliko pažnje ovde posvećuju košarci, drago mi je što će budžet za sport biti veći, što je dobro i za košarku. Nadam se da ćemo vrlo brzo ponovo imati Konstantin ili neki drugi klub iz Niša u Prvoj ligi. Pozivam sve ljubitelje košarke da dođu u dvoranu Čair i uživaju u dobroj košarci, a ekipama puno sreće i neka pobedi najbolji”, rekao je genralni sekretar KSS-a Dejan Tomašević.

KKS
Prijem u Gradskoj kući, obraćanje gradonačelnika Niša; Foto: KKS

Niš je dobar domaćin Kupa

Zahvalni smo na podršci koju Savez pruža klubovima i na poverenju koje ima u naš grad i Regionalni košarkaški savez Istočne Srbije. Razgovarali smo o daljim planovima grada, podizanju kvaliteta i kapaciteta za košarku, ali i Kup Koraća za naredni period. Imamo puno razloga da možemo da pričamo o svemu tome zbog svega što je podiglo košarku u Nišu i da budemo ponosni na nju”, rekao je gradonačelnik Niša Darko Bulatović.

Podsetimo, finale je u nedelju, 18. februara od 21 sat u niškoj hali “Čair”.

Global Digital Clinik