Svi za Acka! Niška velika humanitarna žurka u rovovima Tvrđave

Humanitarna žurka: Svi za Acka! Foto: Naissus fest
Humanitarna žurka: Svi za Acka! Foto: Naissus Fest

Organizacija Naissus Fest, 7. jula u Rovovima niške Tvrđave organizuje veliku humanitarnu žurku “Naissus Charity – Svi za Acka!”. Sav prihod od prodaje karata i pića biće namenjen lečenju Aleksandra Nikolića.

Ekipu velikog broja DJ-eva na ovom “open air” spektaklu predvodiće jedan od najtraženijih domaćih DJ-eva Marko Milosavljević.

Aleksandar je rođen 5. septmebra 1991. godine. Živi u Nišu i apsolvent je novinarstva na Filozofskom fakultetu. Bavi se sportskim novinarstvom, a najviše prati košarku i fudbal. U proteklih nekoliko godina radio je i pisao za nekoliko sportskih portala. Sredinom aprila 2018. godine počeo je da primećuje prve simptome bolesti – blagu temperaturu, umor i bledilo. Nakon testova i analiza, postavljena je dijagnoza – akutna mijeloidna leukemija koja brzo i agresivno napada organizam. Najveću šansu za oporavak od ove opake bolesti pruža transplatacija matičnih ćelija. Procenat uspešnosti ove intervencije u inostranstvu je veliki, ali je Aleksandru za to potrebna finansijska pomoć. Sa tim ciljem porodica i prijatelji pokrenuli su akciju prikupljanja sredstava za lečenje i tako pruže Aleksandru šansu za izlečenje i povratak normalnom načinu života.

Cena ulaznice je 500 dinara i može se nabaviti u WinWin radnjama širom zemlje, kao i preko sajta www.ddtickets.rs.

“Dolazi nam i zvučno ime bugarske scene elektronske muzike – Vladislav Raškov. Kao predstavnici nove generacije najpopularnijih lokalnih DJ-eva za pultom će se naći Nikola Mande, Nick Lawyer (Nikola Tacić), Roots Alternative (Miloš Ilić i Filip Marjanović), kao i doajeni elektonske muzike u Nišu Dejan Gavrilović poznatiji kao Funky Junkie i Vladan Spiridonović Spirko. Savršenom programu doprineće i članovi popularnog sastava EL Jazzyra – Aleksandar Milojković Joy i Žarko Marković Zarez. Program će biti raznolik i koncipiran tako da zadovoljava muzičke ukuse ljubitelja različitih pravaca elektronske muzike”, ističu organizatori ovog humanitarnog događaja.

Podsetimo, fondacija “Budi human” je otvorila SMS za pomoć 27-godišnjem Nišliji Aleksandru Nikoliću. Poruku sadržine 499 treba poslati na broj 3030, a pomoć je moguće uplatiti i na posebne račune.

Dinarski: 160-503253-25;

Devizni: 00-540-0002670.3;

IBAN broj: RS35160005400002670313, kao i putem linka e-doniraj.

Exe-Net