Sutra “Anti-beton žurka” za spas stare Ciglane

Udruženje građana “Nišlije da se pitaju” sutra 3. marta od 11. do 13. sati na sportskom terenu iznad stare Ciglane organizuje “Anti-beton žurku” na koju poziva sve Nišlije, kako bi ovaj deo grada zajednički spasili od izgradnje soliterskih blokova i kako kažu, stvorili prvu slobodnu teritoriju u Nišu.

Udruženje građana “Nišlije da se pitaju” poziva sve građane na druženje u prirodi u nedelju 3.marta od 11. do 13. sati na sportskom terenu iznad Stare ciglane.

“Dođite sa svojom decom, roditeljima, unucima, bakama i dekama , komšijama i povedite vaše kucne ljubimce na Anti-beton zurku. Hajde da zajedno, nišlijski odbranimo nase terenče od betonskih soliterskih blokova i stvorimo prvu slobodnu teritoriju u Nišu”, pozivaju iz Udrženja.

Dodaju da će zajedno saditi drveće, poklanjati lopte i šutirati penale, tu je kako navode i izbor za najlepše ljubimce čiji će vlasnici dobiti poklone, od pehara do opreme i hrane za pse. Autori najlepših crteža terena dobiće knjige, a sve to, kako navode, biće praćeno dobrom muzikom i đuskanjem.

“Dođite kod spomenika Mokranjcu u Mokranjčevoj ulici u 11 sati, da vratimo osmeh Gradu”, zaključuju u pozivu iz Udruženja građana “Nišlije da se pitaju”.

Global Digital Clinik