Subotičanin osvojio astronomski dobitak – 12.793.769 dinara 

Astronomi su na nebu iznad naše zemlje prethodne nedelje zabeležili nesvakidašnji novčani fenomen pod nazivom Balkan Millions. Astronomski dobitak dogodio se u Balkan Bet lokalu u Subotici, a ispostavilo se da je srećne ruke bio B. J. kojem je sudbina namenila da uhvati i prigrli milionski iznos.

Novi Balkanski milioner osvojio je neverovatnih 12.793.769 dinara, odnosno više od 100.000 evra.

B.J. je došao u svoj omiljeni Balkan Bet lokal kako bi se opustio uz popularnu igru „Roaring Forties“ i sasvim sigurno nije očekivao ovakav vanserijski novčani dobitak.

S obzirom na to da je reč o džekpotu bez kompromisa, Balkan Bet je dobitniku uručio ček u prisustvu zaposlenih i drugih igrača, uz proslavu kako samo astronomski dobici zaslužuju.

Nakon što je Balkan Millions pao, započet je novi ciklus u kojem iznos džekpota na svim Balkan bet lokacijama može dostići vrtoglavih 15 miliona dinara.

Trenuci opuštanja i razonode ponekad nas potpuno nenadano mogu dovesti do neverovatnih sudbinskih preokreta i milionskih dobitaka.

Ukoliko ste miljenik sreće i premium iskustva, a uz to i prst sudbine pokaže direktno u vašem pravcu, onda je sasvim moguće da ste definitivno predodređeni na ovakve fenomenalne životne trenutke.

Na kraju, nakon ovog novčanog fenomena, svima nama ostaje da sačekamo i vidimo gde ćemo sledeći put pozdraviti i proslaviti nastanak još jednog milionera iz mnogobrojne Balkan Bet zajednice.

Global Digital Clinik