Strategu Radničkog Draganu Antiću istekao ugovor

Trener FK Radnički Niš, Dragan Antić Recko; Foto: Aleksanadar Dimitrijević/RAS Srbija
Trener FK Radnički Niš, Dragan Antić Recko; Foto: Aleksanadar Dimitrijević/RAS Srbija

Nakon istorijske sezone niškog Radničkog koju je obeležio povratak u Evropu posle 35 godina, niška ekipa će pored igračkog tabora, koji se mora pojačati, biti prinuđena da traži novog trenera, izjavio je za medije predsednik Radničkog sa zamrznutom funkciojom Ivica Tončev.

Doskorašnjem treneru Radničkog Niš Draganu Antići istekao je ugovor, i po svemu sudeći neće ga produžiti jer se na Čairu već pominju druga imena.

Ivica Tončev; Foto: FK Radnički
Ivica Tončev; Foto: FK Radnički

„Šanse da Antić ostane u klubu su trenutno 50:50, problem je što Antić želi i da svoj matični Dinamo iz Vranja i uvede ih u Superligu“, rekao je u izjavi za TV Belami, Ivica Tončev.

Podsetimo, trener Antić seo je na klupu Nišlija pre dva meseca, posle čega je podneo ostavku na funkciju predsednika kluba iz Vranja.

„Nama treba neko ko će dobro da pripremi tim za Evropu, neko sa kim bi mogli da potpišemo saradnju na godinu dana i uz koga bi mogli da se nadamo daljim uspesima“, dodao je Tončev.

Prema nezvaničnim saznanjima prvi kandidat za mesto šefa stručnog štaba niškog Radničkog je Nenad Lalatović, doskorašnji trener Čukaričkog.

Lalatović je prethodnih godina vodio Crvenu zvezdu, Vojvodinu, Čukarički i mladu reprezentaciju Srbije.

Global Digital Clinik