Sportisti Niša dobili gradske stipendije

stipendije
Foto: Zvanični sajt Grada Niša

Gradonačelnica Niša Dragana Sotirovski podelila je ispred Gradske kuće sportske stipendije niškim sportistima za 2021. godinu koji su ostvarili najbolje rezultate u zemlji i na takmičenjima u inostranstvu.

Lepa slika ispred Gradske kuće naše omladine koja se bavi sportom, nadam se da će ih naredne godine biti više, a mi planiramo više para za sportske stipendije, rekla je gradonačelnica čestitajući najuspešnijima na ostvarenim stipendijama, a navodi se na zvaničnom sajtu Grada.

Dodaje se da Grad Niš sportistima pomaže i kroz izgradnju i sređivanje sportske infrastrukture kako bi im obezbedio najbolje moguće uslove za trening, istakla je ona i poručila da je Grad uz njih.

Gradski većnik Aleksandar Stojičić je rekao da su podeljene 52 stipendije za ovu godinu i da je to potvrda da su niški sportisti vredno radili i trenirali uprkos pandemiji i problemima sa takmičenjima.

Pokazali su rezultat i obezbedili stipendiju Grada Niša, naveo je Stojičić.

Vršilac dužnosti direktora Sportskog centra „Čair“ Branka Aranđelović je najboljim sportistima podelila besplatne karte za bazen i klizalište.