Sotirovski zvanično stupila na funkciju gradonačelnice

sotirovski
Foto: Darko Bulatović, Facebook

Dragana Sotirovski, stupila je na funkciju gradonačelnice, preuzevši je od dosadašnjeg prvog čoveka Niša, Darka Bulatovića.

Dragana Sotirovski preuzela je i zvanično funkciju od dosadašnjeg gradonačelnika Darka Bulatovića. “U gradskoj kući dobrodošlicu prvoj ženi gradonačelniku u istoriji Niša, poželeli su zaposleni iz Službe za poslove gradonačelnika i Službe za poslove Gradskog veća”, navodi se u saopštenju.

Darko Bulatović je na svom Facebook profilu poželeo mnogo uspeha i dobrih dela u daljem radu novoj gradonačelnici. “Hvala građanima Niša na predivnim, ali i odgovornim trenucima za protekle četiri godine. Trudio sam se da vrata mog kabineta budu uvek otvorena za vas. Hvala svim saradnicima koji su radili za bolji Niš. Hvala mojoj porodici na razumevanju… Praštajte ako je bilo loših stvari. Vaš sugrađanin Darko. Živeo Niš. Živela Srbija”, dodao je on.

Dragana Sotirovski je na sednici Skupštine Grada, 21. avgusta 2020. postavljena na funkciju gradonačelnice Niša. Pre toga nalazila se na funkciji načelnice Nišavskog upravnog okruga.

Prvi put u istoriji Niš ima gradonačelnicu: Ko je Dragana Sotirovski?

Dostava hrane u Nišu