Složna zgrada: Novogodišnji koktel i podela paketića najmlađima

Upravnik zgrade u ulici Generala Milojka Lešjanina 65, Miloš Stefanović, iznenadio je sve stanare velikom zakuskom sa roštiljem i pićem za starije, a za najmladje naravno paketići puni slatkiša, igračaka i knjiga. 

Miloš je upravnik ove zgrade već drugu godinu, a toliko i organizuje iznenadjenja povodom svakog praznika. Kako Stefanović kaže, oni su primer složnih komšija koji dišu kao jedno. 

Ove godine su odustali od nagradne igre, jer su se svi složili da su im deca najbitnija, pa su sav novac koji su prikupili upotrebili za njihove paketiće i pripremu zabave koja je trajala do kasno u noć. 

Kao glavno iznenadjenje, stanari su pripremili pohvalnicu upravniku Milošu za sav trud koji je uložio u 2022. godinu, za očuvanje njihove zajednice. A za doprinos i rad sa mališanima, upravnik je zahvalnicu uručio Ani Jovanović, koja je ove godine bila Deda Mrazica. 

Ovakva sloga i drugarstvo je retkost kod stanara u poslednje vreme, kao i briga upravnika za očuvanje njihove zajednice kako u Nišu, tako i u celoj Srbiji. 

Global Digital Clinik