SK Niš ostvario zapažene rezultate na takmičenju u Beogradu

sk niš
Foto: SK Niš

Juče je u Beogradu održan “VIII Memorijal Aleksandar Saša Knežević” sa rekordnom posećenošću za ovu sezonu, čak 109 takmičara u svim konkurencijama.

Streličarski klub Niš (SK Niš) i na ovom takmičenju ostvario je zapažene rezultate.

U konkurenciji seniorki, olimpijski luk, Nataša Mitić je zauzela prvo mesto, dok je Danica Nikolić u konkurenciji kadetkinja olimpijskim lukom zauzela drugo mesto na ovom takmičenju.

U konkurenciji kompaund luk seniori, Saša Cvejić je zauzeo treće mesto, a konkurenciji goli luk seniori Dejan Stojanović zauzeo je takođe treće mesto.

Na ovom takmičenju bilo je i uspeha u mešovitoj ekipi, u ovoj konkurenciji se uzimaju rezultati dvoje takmičara iz iste starosne kategorije, pa su Mihajlo Stefanović i Nataša Mitić  zauzeli drugo mesto.

“Iako je na ovom takmičenju bilo nešto manje medalja no što smo možda navikli, jer su nam neke izmakle za par poena, mi ovaj turnir smatramo jako uspešnim jer zadržavamo kontinuitet dobrih rezultata”, saopštavaju iz SK Niš.

Zaključuju da se nalaze tek na polovini sezone i da im predstoji još takmičenja, pre državnog prevenstva, a izražavaju sigurnost u to da će se forma njihovih takmičara dodatno poboljšati.