Sanela Berović (38) koja je nestala je noći između utorka i srede, 24. i 25. oktobra vratila se svojoj kući

sve zatvoreno

Sanela Berović (38) iz niškog naselja „Branko Bjegović“ koja je nestala je noći između utorka i srede, 24. i 25. oktobra vratila se danas svojoj kući, potvrdili su u Policijskoj upravi u Nišu.

„Ona se javila policiji. Vratila se svojoj porodici nepovređena. Nema elemenata krivičnog dela, tako da policija obustavlja rad u vezi sa tim slučajem“, kazali su u policiji.

Razloge nestanka njene Sanele treba tražiti u porodičnom nasilju kome je godinama bila izložena.

„Njen suprug je nasilan, maltretirao je godinama, držao pod ključem. Sanela je sve to trpela jer ima četvoro dece sa njim. Najmlađe dete je prvi razred osnovne škole, a najstarije je sedmi razred. Dvoje dece između su treći i peti razred. Ja sam dva puta prijavljivala policiji da je zlostavljana, ali ništa od toga nije bilo. Njen suprug je prijavio nestanak policiji i kazao da je nestala u jedan noću, a mom sinu je rekao da je nestala u zoru, u četiri ujutru. Ne znamo šta je istina“, kazala je Marina.

U policiji su kazali da ne postoji ni jedna prijave nestale žene protiv njenog supruga za nasilje, ali postoji jedna prijava za nasilje protiv druge osobe.