Sajam zapošljavanja na Filozofskom fakultetu u Nišu

filozofski fakultet nis

Na Filozofskom fakultetu u Nišu 4. aprila od 10 do 16 časova, biće održan Sajam zapošljavanja i profesionalne orijentacije.

Organizatori ovog događaja su Filozofski fakultet u Nišu, kroz svoju Kancelariju za razvoj karijere i podršku studentima, zajedno s Udruženjem profesora francuskog jezika Srbije.

Na sajmu se očekuje više od 30 predstavnika kompanija, institucija i ustanova koje će pružiti posetiocima za direktnu interakciju, a čija će podrška omogućiti obogaćivanje iskustava učesnika.

“Glavni koncept Sajma uključuje predstavljanje poslodavaca i njihovih ponuda poslova i praksi putem štandova, uz organizaciju edukativnih predavanja i radionica. Posetioci će imati priliku da se umreže sa kompanijama, istraže mogućnosti zaposlenja i karijernog razvoja, te učestvuju u interaktivnim aktivnostima s stručnjacima iz industrije. Takođe, moguće je direktno predstaviti svoje kvalifikacije menadžerima ljudskih resursa kompanija koje ih zanimaju”, saopštio je Filozofski fakultet.

Pored ovih, na Sajmu će biti i dodatnih aktivnosti, koje bi trebalo da pomognu posetocima da ostvare i uspešan kontant sa poslodavcima.

Svi programi su besplatni, a Sajam je otvoren za sve studente, diplomce i ostale zainteresovane pojedince. Prošlogodišnji Sajam je okupio 30 poslodavaca iz različitih sektora za preko 3.000 posetilaca.

Global Digital Clinik