Sajam praksi i poslova za mlade Career Days u Naučno-tehnološkom parku

career days

Za sve mlade u Nišu se 12. oktobra održava sajam praksi i poslova Career Days, koji organizuje AIESEC u partnerstvu sa Naučno-tehnološkim parkom. Namenjen ljudima do 30 godina svih profila, sajam spaja vodeće firme iz južne Srbije sa mladim talentima, bez obzira na nivo iskustva. 

U okviru sajma obezbeđene su edukacije, selekcioni intervjui za otvorene pozicije i upoznavanje sa predstavnicima kompanija. Potrebno je da posetioci ostave svoje podatke u formi radne biografije putem linka pre sajma. Radna biografija će biti dostupna poslodavcima narednih godinu dana. Svi prijavljeni biće naknadno obavešteni o satnici i sadržaju edukacija. 

Generalni pokrovitelj sajma je Syncit Group, kompanija za softversko inženjerstvo. Na sajmu učestvuju firme koje traže ekonomiste, programere, inženjere i druge. To su Johnson Electric, DualSOFT, Coming, Elixir, Leoni, Logik, Xingyu, Prime Software, BMM Logistics, Statovac, Shindiri Studio i Novelic. 

Više o pomenutim kompanijama i kadrovima koje traže možete naći na sajtu careerdaysnis.rs ili Instagram profilu @careerdaysnis, gde će biti objavljene sve novosti u vezi sa sajmom. 

Career Days je sajam praksi i poslova koji u Srbiji postoji već 28 godina. AIESEC je najveća organizacija vođena od strane mladih na svetu i svojim projektima, praksama i članstvom pruža prilike za lično i profesionalno usavršavanje.