“Ritam Nereda” u klubu O2/Oxygen u Nišu. Promocija albuma “Novo doba”

Koncertna promocija novog albuma benda Ritam Nereda – “Novo doba” biće održana u subotu 21. oktobra sa početkom u 21 sat u klubu O2/Oxygen.

Ulaznice su u pretprodaji od 21. septembra, a moći će da se nađu u agenciji Clock Travel (Trg Republike 6) po ceni od 1200 dinara, dok će na ulazu koštati 1500 dinara.

S obzirom na to da je album naišao na vrlo pozitivan prijem kod publike, jedan od najistrajnijih bendova na našoj muzičkoj sceni najavio je koncerte na kojima će promovisati album „Novo doba“, objavljenog u aprilu ove godine.
Inače, Ritam Nereda je bend koji iza sebe ima vrlo bogatu karijeru, o čemu svedoče trinaest izdanja i preko 1000 koncerata kako kod nas, tako i u regionu. Jedan je od najproduktivnijih i najbeskompromisnijih sastava svoje generacije i sinonim za glasnu, brzu, čvrstu i energičnu svirku sa stilski ukrštenim punk, metal i hard core zvukom. Čist i beskompromisan kvalitet potvrđuju, između ostalih, i Henry Rollins (Rollins band) i Bill Gould (Faith No More), koji su posle slušanja njihovih koncerata tražili da se upoznaju sa bendom.
Ritam Nereda beleži i nastupe sa takvim veličinama kakve su Queens of the Stone Age, Motörhead, Red Hot Chili Peppers, Suicidal Tendencies, Buzzcocks i Phil Anselmo & The Illegals…
Global Digital Clinik