Restoran „Carpe Diem“ od sada i u vašem domu

Carpe Diem je klub restoran koji je nastao kao ideja da građanima i posetiocima grada Niša ponudimo nešto novo, nešto drugačije i nešto sto će dodatno oplemeniti gastronomsku i muzičku ponudu grada.

Carpe Diem je sinergija tradicionalne i savremene kuhinje uz raznovrstan muzički repertoar i ponudu kvalitetnih koktela i pića. Oaza dobre hrane i hedonizma na istorijskoj lokaciji u ulici Svetozara Markovića 12.

Restoran Carpe Diem Vam, nudi New Inspire Cuisine brend, gde imate mogućnost da uživate u svakom segmentu obroka.

carpe diem nis kuhinja

Kvalitet namirnica je nešto sa čime ne pravimo kompromis. Za vas biramo najbolje namirnice sa ovih prostora. Znanje i iskustvo našeg Executive Head Chef-a Aleksandra Vujmilovića ogleda se i u tome kako se te namirnice kombinuju da bi smo postigli, pored kvaliteta, i savršen ukus. Dekoracija je završna, ali ne i manje bitna faza, stoga ona mora biti besprekorna jer želimo da uživate u svim čulima.

U našoj ponudi možete naći jela koja su spremljena od organskih namirnica. Takođe, pratimo trendove kada je zdrava hrana u pitanju, pa su zato u našoj ponudi i jela bez glutena, a takođe imamo jela za vegeterijance i vegane.

 

carpe deim meni

Saglasno preporukama i obavezama koje su povezane sa aktuelnom pandemijskom krizom, odlučili smo da našu ponudu približimo do kućnog praga naših cenjenih gostiju, kako i u ovim komplikovanim vremenima ne bi ostali uskraćeni za zadovoljstvo u uživanju u našim dobro poznatim specijalitetima.

Krećemo sa dostavom hrane i pića kao spostveni servis i preko donesi.com

Radnim danom od 08h do 24h
Subotom i nedeljom od 10h do 24h
Besplatna dostava za iznose preko 990,00 dinara

Restoran Carpe Diem

Svetozara Markovića 12
066 5 22 56 99

Pratite nas na Facebook-u
Zapratite nas i na Instagramu