Regionalni sajam poslova: Virtuelnom šetnjom do novog posla

regionlni sajam poslova

Počeo je Regionalni sajam poslova i trajaće do 14. oktobra. Preko 30 kompanija ponudilo je više od 200 pozicija.

Regionalni sajam poslova okupio je kompanije iz nekoliko država, koje su ponudile preko 200 poslova, stipendija i praksi u sledećim oblastima:

  •  IT
  • Trgovina i prodaja
  • Logistika
  • Obrazovanje

Pored toga, ove godine umesto standardnih događaja organizuju se i dva Webinara.

Prvi, IT webinar, pod nazivom „IT ČAJANKA Vol.4“ biće održan 8.10. od 18 časova. Na panelu će govoriti isključivo ljudi iz IT industrije. Biće reči o tome kakva je trenutna situacija u IT-ju, šta jednog IT-jevca drži lojalnim, tehnologije u kojima najčešće žele da se usavršavaju ali i o mnogim drugim temama.

Drugi webinar, pod nazivom „Stalno konkurišem, a niko me ne zove“ predviđen je za 13.10. od 18 časova i na njemu će učestvovati predstavnici sektora ljudskih resursa i odgovarati na sva Vaša pitanja. Tema opšteg webinara biće za sve one koji su se do sada pitali gde greše i zašto ih niko ne zove na intervjue, ali i zašto nemaju nikakvog odgovora nakon razgovora za posao. Takođe i kako bi trebalo da izgleda CV da bi vas neko pozvao na razgovor.

Obiđite sajam, nađite posao i osvojite vredne nagrade

Lov na blago je igra u kojoj su svi dobro došli. Cilj igre je da posetite što više štandova u sva četiri paviljona i time steknete veću šansu da „uhvatite“ nagradnu ikonicu. Kada ugledate ikonicu, kliknete na nju i upišete se za učešće u nagradnom izvlačenju. Možete osvojiti mobilni telefon Huawei P40 Lite ili 1 od 10 Poslovi Infostud poklon paketa.

Sajam možete posetiti klikom na adresu regionalnisajamposlova.com.

Dostava hrane u Nišu