Radnički ubedljiv protiv IMT-a, sledeća stanica TSC

Foto: Radnički Niš
Foto: Radnički Niš

Ekipa Radničkog ubedljivo je savladala ekipu IMT-a (3:0), u sklopu osmine finala Kupa Srbije. Radnički se ovom pobedom plasirao u četvrtfinale, koje će se igrati maja naredne godine.

Za ekipu Radničkog strelci su bili Nikola Štulić, kom je ovo bio 12. gol u sezoni, Sava Petrov i kapiten Aleksandar Pejović.

Odbrana Radničkog je odradila odličan posao i nije primila gol, što je obradovalo i trenera Lalatovića.

„Nismo primili gol, što me jako raduje, igrali smo agresivno, odgovorno.“– prokomentarisao je Lalatović.

Ova pobeda je dosta značajna za tim Nenada Lalatovića, koji će ovu kalendarsku godinu završiti protiv ekipe TSC-a, 12. novembra, u Bačkoj Topoli.

„Ja moram da ih pohvalim, jako su organizovan klub. Pre svega gospodina Žemberija, koji je istrpeo Žarka Lazetića i kada mu možda nije sve išlo kako su očekivali u početku. Tako se vodi klub, tako se poštuje trener i, eto, kada ga istrpite, dođu i rezultati. TSC igra najlepši fudbal uz Zvezdu i Partizan. Znam da svi misle da ću reći da sam ljut na Lazetića, ali to nije istina, odmah da kažem. On će, ako ovako nastavi ekipa da mu igra, jednog dana sigurno biti trener Partizana, nekad posle Gordana Petrića, koji sada takođe sjajno radi. Lazetić to zaslužuje i ja mu to želim“– izjavio je Lalatović.

Meč u Bačkoj Topoli će se odigrati u subotu, 12. novembra sa početkom od 17 časova.