Radionica slobodnog intuitivnog plesa

Slobodni intuitivni ples

Slobodni intuitivni ples je jedna od retkih aktivnosti tokom koje se telo, um i duša sjedinjuju u harmoniji. Plesom bez forme i koreografije, pod vođstvom instruktorke, oslobađate se napetosti, bistrite um i uspostavljate psiho-fizičku ravnotežu.

Kako izgleda radionica slobodnog intuitivnog plesa?

Prepuštamo se muzici, ali i tišini, i dozvoljavamo da se stvari odvijaju iz srca. Pratimo srce i sopstveni ritam, trudimo se da osetimo svoje telo, prepoznajemo emotivne blokade i uz svesni pokret „isplešemo“ sve ono što nas opterećuje – stres, umor, dosadu, bes ili zbunjenost. Svaka radionica ima određenu tamatiku koja vas vodi kroz intuitivni svet pokreta i oslobađanja.

Kako se pripremiti za radionicu?

Radionica je otvorena za SVE zainteresovane – bez obzira na uzrast, fizičku kondiciju ili plesno iskustvo.
Ponesite flašicu sa vodom i udobnu, slojevitu odeću u kojoj možete nesmetano da se krećete. Najlepše je kada su stopala bosa, ali ukoliko vam nije prijatno možete plesati i u neklizajućim čarapama ili nekoj laganoj obući tankog đona.

Kada i gde?

Radionica će biti organizovana u SREDU , 09. novembra 2022. od 18.00 časova u TPC Kalča / Lamela A/ II sprat / lokal 20 (u prostoriji Boom dance studija).

Cena radionice: 600,00 dinara.
Vreme trajanja: od 18.00-19.45h

Prijavite se mejlom na ples@intuitivno.com ili na telefon 0691523146 (dovoljno je da pošaljete porukom ime i prezime i potvrdu učešća).

Global Digital Clinik